Φόρεσε το σκούφο σου όπως οι fashion icon του Χόλιγουντ

Είναι από τα αξεσουάρ που δεν αποχωρίζεσαι το Χειμώνα. Ωστόσο, το πώς θα το φορέσεις αλλά και που εγκυμονεί πολλούς στιλιστικούς κινδύνους. Δες τον τρόπο που φορούν το σκούφο οι σέξι Ντέιβιντ Μπέκαμ, Άστον Κούτσερ, Ρόμπερτ Πάτινσον και Τζάστιν Τιμπερλέικ και δεν θα χάσεις!

Κάν’το όπως ο Μπέκαμ: Λανσάροντας ένα πιο αθλητικό ύφος, ο άσος του ποδοσφαίρου δεν αποχωρίζεται το σκουφί του τόσο στις προπονήσεις όσο και στις καθημερινές του εμφανίσεις. Ακολούθησε το παράδειγμά του και φόρεσέ το τόσο με τις φόρμες σου όσο και με ένα τζιν

παντελόνι και δερμάτινο τζάκετ. Αν θες να γίνεις «είδωλο», προτίμησε το σκουφί να είναι πλεκτό και λίγο πιο φαρδύ.

Γίνε ο νέος Άστον Κούτσερ: Δεν ξέρω αν η αδυναμία του στα σκουφιά τον έχουν κάνει έναν από τους πιο ποθητούς άντρες, αλλά σίγουρα του έχει προσδώσει στυλ. Ο ηθοποιός δεν αποχωρίζεται το σκούφο του ούτε στις πιο επίσημες εμφανίσεις του με κοστούμι. Τόλμησέ το κι εσύ αλλά μόνο αν μπορείς να το υποστηρίξεις. Διαφορετικά άστο καλύτερα! Δεν γεννήθηκες και Άστον.

1 από 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Ντέιβιντ Μπέκαμ Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στο γήπεδο Ρόμπερτ Πάτινσον Άστον Κούτσερ Τζάστιν Τιμπερλέικ

Σοφιστικέ σαν τον Τζάστιν: Ο Τζάστιν Τιμπερλέικ έχει πάντα το δικό του στυλ. Μέρος αυτού είναι και ο σκούφος. Συνήθως τον προτιμά σε αποχρώσεις του μπορντό αλλά και του γκρι σκούρου ενώ τον συνδυάζει με παλτό. Οπότε, αν σου αρέσει λίγο το μυστήριο, υιοθέτησε το λουκ του. Σίγουρα δεν θα χάσεις!

Πάτινσον… όπως λέμε αλάνι: Τζιν, t-shirt, αθλητικά, γυαλιά και σκουφάκι! Αυτό είναι το στυλ του Ρόμπερτ Πάτινσον που τον έχει κάνει καρδιοκατακτητή και αλάνι. Αν, λοιπόν, κι εσύ θέλεις να το «παίξεις» κάπως μπλαζέ και χύμα… κάν’το όπως ο Ρόμπερτ.

The post Φόρεσε το σκούφο σου όπως οι fashion icon του Χόλιγουντ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα