Φουστάνος στο ΒΡΑΔΥ: Όταν ερωτεύτηκα τη Νατάσα δεν ήξερα ότι τραγουδούσε

Με μπρα ντε φερ και πλαστικές επεμβάσεις γέμισε το χθεσινό ΒΡΑΔΥ με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Τον Ανδρέα Φουστάνο και την Ειρήνη Παπαδοπούλου φιλοξένησε στο πλατό ο Πέτρος Κωστόπουλος σε ένα μοναδικό ΒΡΑΔΥ!

Ο Ανδρέας Φουστάνος δήλωσε πως πλέον τα περιοδικά δεν ασχολούνται μαζί του, γιατί πιθανότατα δεν τον παίρνουν χαμπάρι, ενώ δήλωσε

πως ακόμη και τώρα που η μεγάλη κόρη του είναι παντρεμένη δεν μπορεί με τίποτα να σκεφτεί τον εαυτό του παππού.

Αναφέρθηκε στην πλαστική για την επιμήκυνση του πέους που γίνεται και στην Ελλάδα και δεν ξέρει αν πονάει καθώς δεν χρειάστηκε να την δοκιμάσει, ενώ δήλωσε πως υπάρχουν και πολλοί άντρες που έχουν ”χαλαστεί” με την απόφαση της συζύγου τους να κάνει προσθετική στήθους.

Ο διάσημος χειρούργος ανέφερε επίσης πως κατά καιρούς τον έχουν τραβήξει πολλές γυναίκες της showbiz, ενώ όταν γνώρισε την Νατάσα Θεοδωρίδου και την ερωτεύτηκε, δεν ήξερε πως τραγουδάει και την συνάντησε όταν εκείνη είχε πάει να βγάλει μια ελιά.

Δείτε την συνέντευξη του.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ήταν η επόμενη λαμπερή καλεσμένη στην εκπομπή.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μέτρησε τους κοιλιακούς της Ειρήνης και μίλησε μαζί της για την εποχή που εκείνη βρισκόταν ακόμη στο Λύκειο. Όπως αποκάλυψε στον παρουσιαστή, αν και έχει βαρύ χέρι δεν βαράει πλέον τον κόσμο καθότι στο σχολείο παραλίγο να καταλήξει στα δικαστήρια.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι καλή νοικοκυρά, μαγειρεύει για έναν άντρα εάν και εφόσον της το βγάλει, ενώ δήλωσε πως δεν γυμνάζεται όσο φαίνεται, αλλά το χαντμπολ της έκανε καλό στο να διατηρήσει το κορμί της. Ο παρουσιαστής πάντως δεν δίστασε να κάνει μπρα ντε φερ μαζί της!

Υποστήριξε πως της χρεώνουν συνέχεια συντρόφους από το παρελθόν της και δεν αποκλείει να τα ξαναέβρισκε με κάποιον που ήταν παλιά μαζί…Κάνοντας χιούμορ δήλωσε πως είναι τεκνατζού, ενώ δήλωσε πως τελευταία της αρέσουν και οι γυναίκες!

Έχει καταλήξει με άντρα που στη πορεία ντρεπόταν να πει ότι έβγαινε μαζί του, ενώ τόνισε πως οι άντρες γενικά σκέφτονται με δύο κεφάλια που και τα δύο είναι χαζά! Έχει υπάρξει πολλές φορές θύμα αλλά όπως δηλώνει και η ίδια «δεν συγχωρώ την απιστία».

Δείτε όλη της τη συνέντευξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα