Φοβούνται οι άντρες τα γένια; (Μάθε γιατί η απάντηση είναι «όχι»)

Αν είσαι 30 plus θα θυμάσαι τη μητέρα σου να σου λέει «ξυρίσου αγόρι μου, τι γένια είναι αυτά; Δεν αρέσουν στις γυναίκες». Ίσως να είχε και δίκιο, αλλά αυτό ήταν στα nineties. Και σήμερα τα δεδομένα έχουν αλλάξει – τα γένια είναι το must look.

Αλλά για να είσαι και εσύ στη μόδα δεν χρειάζεται να γίνεις… Wolverine. Διάβασε και μάθε μερικά μικρά μυστικά για τα γένια.

ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ;

Η κατάσταση της τριχοφυΐας του προσώπου σου λέει πολλά για την ψυχική σου διάθεση.

Ενώ ένα προσεκτικά περιποιημένο μουσάκι μπορεί να σε αναδείξει σε σύμβολο εξουσίας με το οποίο κανείς δεν θέλει να έχει μπλεξίματα, αν ξεχάσεις να το περιποιηθείς θα παραπέμπει σε ξεπεσμένο ροκ σταρ. Αν πάλι αφήσεις γενειάδα σαν του Gandalf, ο κόσμος μπορεί να σε περνάει για άστεγο και να σου ρίχνει κέρματα στις τσέπες.

Καθώς τα γένια είναι πολύ trendy αυτήν την περίοδο, είναι σημαντικό να περιποιείσαι το σχήμα και το μήκος τους, προκειμένου να στέλνεις τα σωστά μηνύματα στους άλλους, ειδικά αν το μεγάλωμα της γενειάδας γίνεται σε περίοδο που κινείσαι σε χώρους εργασίας.

ΤΟ ΞΥΡΑΦΑΚΙ ΘΕΛΕΙ ΟΡΙΑ

Δεν μπορείς να αράξεις στον καναπέ και να αφήσεις τους θύλακες της τρίχας να βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Για να δημιουργήσεις το τέλειο μούσι απαιτείται ανάλογη προσήλωση και χρόνος με το ξύρισμα. Ξεκίνησε με τον προσδιορισμό του βασικού σχήματος που θέλεις να έχει το μούσι.

Το τέλειο μούσι δεν έχει τρίχες που κρέμονται από το επάνω χείλος και δεν λειτουργεί ποτέ ως πιατάκι για τα καναπεδάκια σε δεξίωση. Επίσης, δεν πρέπει ποτέ να είναι πιο μακρύ από τη βάση του λαιμού.

Χρησιμοποίησε υγρό ξυραφάκι για να προσδιορίσεις με σαφήνεια το σημείο όπου τελειώνει το μούσι και ξεκινάει ο λαιμός. Όσο για τον προσδιορισμό του σχήματος του προσώπου, ξύρισε από το αυτί έως τη γωνία του χείλους με όσο πιο φυσικό τρόπο μπορείτε. Θυμήσου ότι οι γωνίες στο μούσι δεν κολακεύουν το πρόσωπο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΦΥΙΑΣ

Πρέπει να ασχολείσαι με το μούσι σου με την ίδια προσήλωση και αφιερώνοντας τον ίδιο χρόνο, όπως και με τα μαλλιά της κεφαλής σου. Πρέπει να το πλένεις τακτικά με προϊόν καθαρισμού για το πρόσωπο, όπως ακριβώς λούζεις τα μαλλιά σου, με σαμπουάν καθημερινής χρήσης. Έτσι, δεν διατηρείς μόνο τα μαλλιά και την επιδερμίδα σου σε καλή κατάσταση, αλλά απομακρύνεις και όλες τις ακαθαρσίες / τους ρύπους / την ομελέτα που έφαγες για πρωινό, πράγματα με τα οποία ένα μούσι έρχεται σε επαφή μέσα στο 24ωρο.

Αν αφήνεις μούσι για πρώτη φορά, θα παρατηρήσεις λίγη φαγούρα στα πρώτα στάδια. Χρησιμοποιήσε ενυδατικό gel, όπως την αναζωογονητική σύνθεση Q10 της Nivea Men, για να καταπραΰνεις την αίσθηση φαγούρας και να ενυδατώσεις την επιδερμίδα. Το πιο σημαντικό είναι ότι η σύνθεση του gel δεν αφήνει ανεπιθύμητα υπολείμματα στο μούσι σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα