Γεωργιάδης: Ο Κασιδιάρης ήταν έτοιμος να αρχίσει τις μπουνιές!

20:27 5/4/2013 - Πηγή: KoolNews

Περίπου 24 ώρες έχουν περάσει από την επεισοδιακή κατάθεση του Ευάγγελου Βενιζέλου στην Προανακριτική Επιτροπή για τη «λίστα Λαγκάρντ», αλλά η ένταση συνεχίζεται ακόμα και σήμερα. Όπως και οι αποκαλύψεις για το τι έγινε στην αίθουσα ανάμεσα στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και του Ηλία Κασιδιάρη. Ο Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίστηκε στο δελτίο του Alpha και έδωσε μια εικόνα για το τι συνέβη.

«Φαινόταν ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε σκοπό να ξεκινήσει τις μπουνιές» είπε ο βουλευτής της ΝΔ και συμπλήρωσε: «Ο Κασιδιάρης σηκώθηκε από τη θέση του, πέταξε το ποτήρι και έσπασε το μικρόφωνο. Άρχισε να κινείται προς τον κ. Βενιζέλο σαν μαινόμενος ταύρος και έπρεπε να τον σταματήσουμε».

Μάλιστα ο κ. Γεωργιάδης είπε τη γνώμη του και για την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία είναι και αυτή μέλος της Προανακριτικής. «Κανένας άνθρωπος στη γη δεν μπορεί να αντέξει να είναι με την κα Κωνσταντοπούλου στο ίδιο δωμάτιο. Έχει τσακωθεί ακόμα και με τον άνθρωπο που μας φέρνει τον καφέ» είπε ο κ. Γεωργιάδης. Πάντως ο βουλευτής της ΝΔ έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη από τους πολίτες για όλα συμβαίνουν στην Επιτροπή αυτές τις μέρες.

Δείτε το βίντεο.

Keywords
Τυχαία Θέματα