Γιάννης Βογιατζής: Ούτε καλημέρα με τον Βοσκόπουλο από το 1974, για μια γυναίκα [βίντεο]

17:29 4/4/2016 - Πηγή: KoolNews

Έβγαλαν μαχαίρια. Κάποτε υπήρξαν κολλητοί, όμως μια γυναίκα ήταν η αιτία να ξεσπάσει πόλεμος ανάμεσά τους.

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο Γιάννης Βογιατζής όταν μιλώντας στην εκπομπή «στα Καλά Καθούμενα» του «Ε» και τη δημοσιογράφο Μάρω Κανελλάκη , αποκάλυψε πως έχει 42 χρόνια να μιλήσει με τον Τόλη Βοσκόπουλο.

«Με τον Τόλη ήμασταν πολύ καλοί φίλοι, έχουμε δουλέψει και μαζί. Πολύ καλό παιδί, χρυσός άνθρωπος, αλλά μετά χώρισαν οι φιλίες μας. Έχουμε να μιλήσουμε από το 1974. Περνάει από τα μυαλό μου ότι μπήκε τρίτος

ανάμεσά μας, μια γυναίκα. Μου φαίνεται ότι μπήκε μια γυναίκα στη μέση. Αλλά δεν έχει σημασία, εγώ τον αγαπώ και περαστικά μέσα από την καρδιά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής. Δείτε στο βίντεο τα όσα ακόμη αποκάλυψε.

Έφαγα σκύλο στην κατοχή για να ζήσω

Ο Γιάννης Βογιατζής, μίλησε και για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε, αποκαλύπτοντας πως στην Κατοχή έφαγε ακόμα και σκύλο για να επιβιώσει.

«Εγώ έχασα τον πατέρα μου μόλις μπήκαν οι Γερμανοί, το ΄41. Η μάνα μου 26 ετών, χήρα με δύο παιδιά. Εγώ ήμουν εφτά και ο αδερφός μου τριών. Η μητέρα μου έκανε ότι μπορούσε για να μας συντηρήσει. Έχω φορέσει παπούτσια με χαρτόνι και σκοινί από το κάτω. Έχουμε φάει και σκύλο εν γνώσει μας. Πήγε η μάνα μου και βρήκε στην Καισαριανή για να βάλουμε στον οργανισμό μας πρωτεϊνες και τέτοια πράγματα. Δεν περνάγαμε καλά».

Το παράπονο για τον Παναθηναϊκό

Παράλληλα, εξέφρασε το παράπονό του για τη στάση της διοίκησης του Παναθηναϊκού αφού – όπως είπε - τον «έκοψαν» από τα τιμητικά διαρκείας που έδινε η ΠΑΕ!

«Τα προηγούμενα χρόνια οι διοικήσεις μου έδιναν διαρκείας, τιμητικά αφού είμαι ένας από τους τρεις συντελεστές του ύμνου της ομάδας. Δεν πήγαινα αλλά με τιμούσαν με αυτή τη κίνηση. Τώρα η νέα διοίκηση προφανώς δεν με θέλει στο γήπεδο. Αυτό το εκφράζω ως παράπονο».

The post Γιάννης Βογιατζής: Ούτε καλημέρα με τον Βοσκόπουλο από το 1974, για μια γυναίκα [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα