Γιατί ναυάγησε το συμβόλαιο της Ζέτας Μακρυπούλια για το Dancing With The Stars;

Η παρουσιάστρια δεν θα αποτελεί μέλος του δυναμικού του διάσημου σώου. Όμως για ποιους λόγους δεν προχώρησε η συνεργασία της;

Οικονομικοί αλλά και...χρονικοί φαίνονται να είναι οι κύριοι λόγοι που δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιο της Ζέτας Μακρυπούλια.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του Gossip-tv.gr, δύο ήταν τα βασικά προβλήματα που τελικά οδήγησαν και στην λήξη της συνεργασίας της Ζέτας με τον Antenna. Το ένα είναι λίγο πολύ γνωστό. Η συμμετοχή

της Ζέτας στο μιούζικαλ του Σταμάτη Φασουλή στο θέατρο Παλλάς, που για την ίδια ήταν ένα όνειρο ζωής, έφερε το πρώτο ανυπέρβλητο τελικά πρόβλημα.

Η παράσταση της Κυριακής, η οποία είναι καθορισμένη για τις έξι το απόγευμα δεν επέτρεπε στην Ζέτα Μακρυπούλια να βρίσκεται στο στούντιο από νωρίς για την απαραίτητη προετοιμασία της για το show. Αν και έγινε μια προσπάθεια να βρεθεί μια χρυσή τομή και να γίνεται η παράσταση λίγο νωρίτερα τελικά ο χρόνος δεν έφτανε για να νιώθουν ασφάλεια και οι άνθρωποι της παραγωγής του Antenna. Ούτε ήταν δυνατόν να περιμένουν με την ψυχή στο στόμα να φτάσει η παρουσιάστρια του "Dancing with the stars" για να ετοιμαστεί τελευταία στιγμή πριν από το show. Θέμα μετακίνησης της προβολής του Dancing with the stars από την Κυριακή, στην Δευτέρα, για να μείνει η Ζέτα, δεν τέθηκε ποτέ, ούτε καν συζητήθηκε καθώς ο προγραμματισμός του καναλιού έχει κλείσει και τόσο η μέρα, όσο και η ώρα προβολής του show δεν αλλάζουν.

Όμως εκτός από την παράσταση και το θέμα των ωρών, προέκυψε και το οικονομικό, καθότι η Ζέτα πίστευε πως μετά την μείωση που είχε υποστεί, θα υπήρχε κάποια αύξηση. Ωστόσο το budget του καναλιού για το σώου ήταν ήδη κλεισμένο και οι άνθρωποι του καναλιού θεώρησαν πως θα τους κοστίσει τα ίδια χρήματα με πέρυσι.

Το κανάλι συνεχίζει να αναζητεί το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει την παρουσιάστρια, με τον χρόνο να πιέζει μιας και το σώου είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στα μέσα Οκτωβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα