Γιατί «σαμποτάρει» την αγορά του Σκορπιού η πρώην γυναίκα του Ριμπολόβλεφ

Μήνυση κατέθεσε η πρώην σύζυγος του Ρώσου μεγιστάνα, Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ, Ελενα Ριμπολόβλεβα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily News. Η πρώην σύζυγος του επιχειρηματία δηλώνει πως προχώρησε σε αγορές όπως ο Σκορπιός, αλλά και άλλες επενδύσεις του όπως το ελληνικό νησί, για να προστατέψει τα χρήματά του από τις διεκδικήσεις της.

Λίγο καιρό πριν ο Ρώσος κροίσος αγόρασε και τη βίλα του Γουίλ Σμιθ για το ποσό των 20 εκατ. δολαρίων.

Ακόμη τρον τελευταίο καιρό έχουν περάσει στην κατοχή του, εκτός από τον Σκορπιό, ακόμη ένα ελληνικό νησί, το Τσοκάρι - για 156 εκατ. δολαρίων συνολικά - αλλά και την ποδοσφαιρική ομάδα της Μονακό.

Η πρώην κυρία Ριμπολόβλεφ, ξεκίνησε το μπαράζ των μηνύσεων μετά την αγορά ενός penthouse στη Νέα Υόρκη, αξίας 88 εκατ. δολαρίων και ενός σπιτιού στο Palm Beach για 95 εκατ. δολάρια, του Donald Trump.

Ο δικηγόρος της Έλενας Ριμπολόβλεβα, David Newman δήλωσε στη New York Daily News πως ο κ Ριμπολόβλεφ "ξοδεύει τα χρήματά του σαν μεθυσμένος ναυτικός".

Τέλος, σύμφωνα με τον δικηγόρο, οι αγορές ακινήτων που γίνονται πάντα στα ονόματα των δύο παιδίων του, παραβιάζουν την εντολή του ελβετικού δικαστηρίου, που πάγωσε τα περιουσιακά στοιχεία του Ριμπολόβλεφ για να τον αποτρέψει από το να ξοδεύει τα χρήματα που δημιούργησαν από κοινού με τη γυναίκα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα