Γινίτσι Καουκάμι: Ο τελευταίος Ιάπωνας νίντζα μοιράζεται τα μυστικά του

Ο Γινίτσι Καουκάμι είναι ο τελευταίος νίντζα στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου. Ο 63χρονος Ιάπωνας είναι μηχανικός στο επάγγελμα, ωστόσο το παρελθόν του είναι πολύ πιο σκοτεινό. Όπως όμως ισχυρίζεται, η τέχνη των νίντζα δεν θα εξακολουθεί να υπάρχει για πολύ ακόμα, αφού «δεν έχει θέση στη σύγχρονη κοινωνία».

Ο Καουκάμι έχει εκπαιδευτεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι σε θέση να ακούει μία βελόνα να πέφτει στο πάτωμα… στο διπλανό δωμάτιο! Προκειμένου να συγκεντρωθεί, εστιάζει το βλέμμα του στη φλόγα ενός κεριού, μέχρι να αισθανθεί ότι έχει «περάσει»

από μέσα της.

Ο 63χρονος λέει πως για να προκαλέσει τον θάνατο του εχθρού του, κόβει τον λαιμό του σε κομματάκια, χρησιμοποιώντας τα φονικά όπλα «αστέρια του θανάτου».

Ο Ιάπωνας μηχανικός είναι ο 21ος επικεφαλής της οικογένειας Μπαν, μίας εκ των 53 οικογενειών που ίδρυσαν τη φατρία των Κόκα Νίντζα. Σύμφωνα με τον Καουκάμι, που έχει εκπαιδευτεί με τις παραδοσιακές μεθόδους από την ηλικία των έξι ετών, οι νίντζα είχαν διπλή ζωή. Κατά τη διάρκεια της ημέρας εργάζονταν ως πολεμιστές, αγρότες, χειροτέχνες ή έμποροι, ενώ τη νύχτα μετατρέπονταν σε ανθρώπινες φονικές μηχανές, καταφέρνοντας να χτυπούν απαρατήρητοι τους στόχους τους.

Οι νίντζα συνήθως προσλαμβάνονταν από ευγενείς σαμουράι πολεμιστές για να κατασκοπεύσουν, να σαμποτάρουν και να σκοτώνουν, μαθαίνοντας να φτιάχνουν δηλητήρια και φορώντας σκουρόχρωμες στολές που τους επέτρεπαν να γίνονται ένα με το σκοτάδι.

Μπορούσαν να σκαρφαλώνουν σε κάθετες επιφάνειες και να επιδίδονται σε απίθανες τακτικές, κατά τη διάρκεια άκρως απορρήτων αποστολών, για τις οποίες δεν υπάρχει κανένα επίσημο έγγραφο που να μαρτυράει τις μεθόδους και τα όπλα τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα