Γιώργος Λιάγκας για Φουρέιρα: Άει στο διάολο πια, να σταματήσει εδώ αυτός ο ρατσισμός [βίντεο]

Τον τελευταίο καιρό που ο Γιώργος Λιάγκας έχει απελευθερωθεί ακόμα περισσότερο δεν φοβάται να πει αυτό που σκέφτεται, έστω και με ωμό και αντιτηλεοπτικό τρόπο πολλές φορές. Όμως δεν μπορείς να μην του βγάλεις το καπέλο για όσα είπε εν είδει ξεσπάσματος με αφορμή τη συνέντευξη της Ελένης Φουρέιρα στο περιοδικό KOOL και τον Κωνσταντίνο Ντάφλο όπου η τραγουδίστρια παραδέχεται για πρώτη φορά την καταγωγή της και ότι είχε δεχτεί απίστευτο ρατσισμό πριν καταφέρει να χτίσει το όνομα της στη μουσική.

Ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο

από τον Άρη Καβατζίκη και έδωσε ρεσιτάλ για 3 λεπτά με αρκετά υψωμένους τόνους στη φωνή του. «Η αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα έχει απίστευτο ρατσισμό. Από μικρά παιδιά μάθαμε να μισούμε τους Αλβανούς, τους Βούλγαρους, τους Ρώσους. Οι γονείς γιατί στέλνουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά. Για να μην έρθουν σε επαφή με Αλβανούς. Άει στο διάολο πια, να πούμε την αλήθεια. Μικρά λέγαμε ο ένας στον άλλο «πόσους Αλβανούς έχεις στην τάξη σου». Να σταματήσει εδώ αυτός ο ρατσισμός».

Φυσικά, σχολίασε και την στάση της τραγουδίστριας όλα αυτά τα χρόνια λέγοντας ότι «δεν είναι η πρώτη φορά που το λέει. Το είχε πει εμμέσως πριν τρία χρόνια στο MEGA που ήμασταν, αλλά είναι η πρώτη φορά που το λέει ευθέως και μιλάει για τον ρατσισμό που δέχτηκε. Θα έπρεπε να το είχε πει νωρίτερα».

Δείτε το βίντεο στο ToraTora.gr

The post Γιώργος Λιάγκας για Φουρέιρα: Άει στο διάολο πια, να σταματήσει εδώ αυτός ο ρατσισμός [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα