Γιώργος Μαζωνάκης στο ΒΡΑΔΥ: Δεν μου αρέσουν οι γ…μαω και δέρνω συμπεριφορές

Ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Μαρία Κωνσταντάκη σε ένα μοναδικό ΒΡΑΔΥ!

Ο τραγουδιστής παραδέχτηκε πως σε μια παρέα είπαν πως είναι φο εγωκεντρικός και φο νάρκισσος καθώς είναι ο πιο ήρεμος …Μίλησε για τις “εκκεντρικές” εμφανίσεις που κατά καιρούς κάνει στην πίστα….

Με τα λεφτά έχει μια τέτοια σχέση απλά για να περνάει καλά και τα τελευταία 4 χρόνια το έχει ρίξει στην δουλειά γιατί το γουστάρει, ενώ πιο πριν δεν ήξερε αν του αρέσει ή αν είναι κατάρα, ενώ πιστεύει πως κάποιος δεν σαλεύει και δεν την ψωνίζει εύκολα όταν γίνεται διάσημος και εξαρτάται από

την παιδεία σου.

Μίλησε για αυτούς που μπορεί να κάνουν μεγάλη κατανάλωση στο μαγαζί που εμφανίζεται σε τέτοιες δύσκολες περιόδους και υποστήριξε πως αυτό που τον ίδιο τον ενοχλεί, είναι οι συμπεριφορές γ..μαω και δέρνω!

Όσον αφορά την κατανάλωση υποστήριξε πως κανένας πλέον δεν χαλάει όσα παλιά και αναφέρθηκε στις φωτογραφίες που τον έδειχναν να “πνίγεται” μέσα στα λουλούδια και υποστήριξε πως το διασκέδασε πάρα πολύ καθώς είχε ένα χαϊλίκι!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μίλησε για την συναυλία για τα 20 χρόνια δισκογραφίας του και εξήγησε γιατί αυτή η γιορτή θα γίνει στην Νίκαια και δήλωσε ότι όσο περνάνε τα χρόνια γίνεται πιο σεμνός και αν και είναι ψώνιο, γίνεται όλο και λιγότερο. Δεν έχει σκεφτεί να φύγει στο εξωτερικό, αν και έχει σκεφτεί πράγματα που θα μπορούσε να κάνει αν ήταν έξω, ενώ μίλησε για την μεγάλη συναυλία που έδωσε στην Βουλγαρία και υποστήριξε πως η φιλοδοξία μας βοηθάει να μην παθαίνουμε κατάθλιψη…

Μίλησε για τους φίλους του , στους οποίους είναι πιστό σκυλί και τους θεωρεί οικογένεια και δεν είχε ποτέ γλύφτες στο περιβάλλον του…

Τέλος ανέφερε ότι τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια και την συνεργασία του με την Κατερίνα Στανίση που την λατρεύει και υποστήριξε πως ποτέ δεν είχαν κόντρα ενώ δεν ισχύει πως προσκύνησε μπροστά της.

Δείτε όλη του τη συνέντευξη

Η Μαρία Κωνσταντάκη με τη σειρά της, εξομολογήθηκε πως ο λόγος που έγινε ηθοποιός ήταν ο Ρομπ Λόου και ήθελε να γίνει και μοντέλο για να τον παντρευτεί αλλά δεν βλέπει να παντρεύεται και αν δεν πάρει εκείνον, δεν θα πάρει κανέναν!

Τόνισε πως μισεί τα λουλούδια γιατί θεωρεί πως είναι κακή ενέργεια αφού τα θεωρεί ψόφια και δεν θα τα είχε στο σπίτι της όπως δεν θα είχε και ένα ψόφιο σκυλί. Έχει κάνει μια σέξι φωτογράφηση , αλλά δεν πέτυχε και δεν την έχουμε δει πουθενά και υποστήριξε πως πλέον έχει δημοπρατηθεί και την έχει κάποιος στο σαλόνι του, έναντι 1.500.000 δολαρίων!

Μιλώντας για την κρίση δήλωσε πως δεν βγάζει πολλά αλλά δεν ξοδεύει και πολλά. Είχε δουλέψει ως σερβιτόρα για πολλά χρόνια και μάλιστα κάποια στιγμή είχε σερβίρει και τον παρουσιαστή σε ένα μαγαζί στην Μύκονο και από μέσα την τον έβριζε ασταμάτητα!

Υποστήριξε ότι γουστάρει από τον άντρα να είναι…Κωστόπουλος!

Δείτε τη συνέντευξη της.

Keywords
Τυχαία Θέματα