Γνωστό μοντέλο έπεσε από τον 9ο όροφο!

Φριχτό θάνατο βρήκε η 23χρονη και η αστυνομία ερευνά διακριτικά τα αίτια του θανάτου καθώς στην ίδια πολυκατοικία μένουν δημοφιλείς άνδρες πολιτικοί και επιχειρηματίες.

Κανείς δεν γνωρίζει ακόμη εάν η 23χρονη Λετονή, Λάουρα Παχόμοβα, αυτοκτόνησε πέφτοντας από το μπαλκόνι του χλιδάτου διαμερίσματος του ενάτου ορόφου όπου διέμενε ή εάν κάποιος την έσπρωξε.

Επισήμως ο επικεφαλής των ερευνών στο Μάντσεστερ δήλωσε ότι ο θάνατος δεν θεωρείται «ύποπτος» αλλά τα τοπικά μέσα συνδέουν ήδη την όμορφη Λάουρα με μέλη του Εργατικού Κόμματος, πολιτικούς και επιχειρηματίες που διαμένουν στο κτιριακό συγκρότημα (στο οποίο στεγάζεται και πολυτελές ξενοδοχείο).

Το άτυχο κορίτσι, το οποίο μετακόμισε στην Αγγλία μόλις πριν από τέσσερα χρόνια, έπεσε με δύναμη σε μπαλκόνι διαμερίσματος χαμηλότερου ορόφου και βρήκε τραγικό θάνατο. Η συγκάτοικός της –η οποία ζήτησε να τηρηθεί η ανωνυμία της- δήλωσε πως η Λάουρα ήταν η καλύτερή της φίλη και ποτέ δεν είχε εκφράσει επιθυμία να δώσει τέλος στη ζωή της.

«Ήμουν στο δώματιό μου και κοιμόμουν όταν αστυνομικοί μου χτύπησαν την πόρτα. Μου είπαν ότι μια γυναίκα έπεσε από το μπαλκόνι και σκοτώθηκε. Νομίζω ότι δεν ήταν πολύ σίγουροι πως επρόκειτο για ατύχημα. Μας ρωτούσαν όλους για να μάθουν μήπως είχαμε δει κάτι», δήλωσε μέλος του Εργατικού Κόμματος που διαμένει στο συγκρότημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα