Η 94χρονη σούπερ-νοικοκυρά μοιράζεται τα μυστικά της έγγαμης ευτυχίας

«Παραμείνετε λεπτές, σταματήστε να γκρινιάζετε, κάντε καλό σεξ και μαγειρεύετε πατσά». Αυτά είναι ορισμένα από τα μυστικά του επιτυχημένου έγγαμου βίου, σύμφωνα με μια 94χρονη -αυτοαποκαλούμενη- «τέλεια» νοικοκυρά.

Προκειμένου να γίνεις η τέλεια νοικοκυρά, σύμφωνα με την Marjorie Bligh, πρέπει να μάθεις να μαγειρεύεις εξαιρετικό… πατσά, να δημιουργείς χειροποίητα σαπούνια, αλλά και να ξέρεις να φτιάχνεις ένα καλό ποτό για τον σύζυγό σου.

Η ζωή της Bligh μεταφέρεται στο χαρτί, καθώς μια νέα βιογραφία, με τίτλο

Housewife Superstar, προσπαθεί να ρίξει φως στην επιτυχία της 94χρονης γυναίκας, η οποία ωστόσο έχει παντρευτεί τρεις φορές στη ζωή της.

Η Marjorie είναι η «θεά του νοικοκυριού» στην Αυστραλία, όπου αποτελεί κάτι σαν πρότυπο για παραδοσιακές γυναίκες. Ξεκίνησε να γίνεται γνωστή στα τέλη της δεκαετίας του ’60, όταν και μοιράστηκε με τον κόσμο τις πρώτες της νοικοκυρικές συμβουλές, σε ένα άρθρο αυστραλιανής εφημερίδας.

Η 94χρονη γυναίκα που έχει παντρευτεί τρις –δύο φορές χήρα, και μία διαζύγιο- έχει μοιραστεί έκτοτε τα πάντα με τις θαυμάστριές της, από τις συμβουλές της για επιτυχημένη ζωή, μέχρι τις εμπειρίες που έχει ζήσει. Έχει εκδώσει έξι βιβλία, ενώ έχει εμφανιστεί εκατοντάδες φορές στην αυστραλιανή τηλεόραση.

Keywords
Τυχαία Θέματα