Η Demy νικήτρια για το Best Greek Act στα MTV Europe Awards

Η τραγουδίστρια που μέσα σε δύο και κάτι χρόνια έχει αναρριχηθεί ταχύτατα στη σκάλα της επιτυχίας, θα είναι υποψήφια εκπρόσωπος της νοτιοευρωπαϊκής μουσικής για άλλο ένα βραβείο, αυτή τη φορά πανευρωπαϊκού κύρους.

Η Demy ψηφίστηκε ως το “Best Greek Act” για τα “2013 MTV EMA” κερδίζοντας τις περισσότερες ψήφους των fans! Τις περασμένες έξι εβδομάδες, το MTV έδωσε

στους fans από όλο τον κόσμο την ευκαιρία να ψηφίσουν online για τους αγαπημένους καλλιτέχνες της χώρας τους, με σκοπό να κερδίσει ένας εξ` αυτών τον τίτλο “Best Act” της εγχώριας μουσικής παραγωγής.

Η Demy τώρα, θα συνεχίσει στην επόμενη φάση της ψηφοφορίας, στοχεύοντας να γίνει εκείνη η καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει την περιοχή της στον διαγωνισμό για την κατηγορία “Worldwide Act” του οποίου τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν κατά την διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης των “2013 MTV EMA”, που θα μεταδοθούν live στις 10 Νοεμβρίου, από το Ziggo Dome του Amsterdam, στις 22:00.

Την φετινή χρονιά, 186 από τους πιο hot καλλιτέχνες της μουσικής, βρέθηκαν στο επίκεντρο των MTV EMA, ως υποψήφιοι για τον διαγωνισμό ψηφοφοριών “Worldwide Act”. Αυτοί οι καλλιτέχνες εκπροσωπούν ποικίλα μουσικά είδη από την Mandopop στο indie-rock και τα afrobeats στην electro-house και hail από 126 πόλεις και 29 απομακρυσμένες περιοχές μέσα από 51 χώρες.

Ξεκινώντας από σήμερα, η Demy θα συναγωνιστεί με νικητές από την Νότια Ευρώπη (Γαλλία-Shaka Ponk, Ισπανία - Auryn, Πορτογαλία – Filipe Pinto, Ιταλία-Marco Mengoni) για να διεκδικήσει μια από τις δέκα θέσεις των finalists για την κατηγορία “Worldwide Act”.

Από σήμερα ως τις 31 Οκτωβρίου, οι fans μπορούν να ψηφίζουν για το αγαπημένο τους regional act στο mtvema.com για να το φέρουν στον επόμενο γύρο. Ο εκπρόσωπος της Νότιας Ευρώπης θα ανακοινωθεί την 1η Νοεμβρίου μαζί με τους άλλους regional νικητές από τις υπόλοιπες περιοχές.

Οι 10 regional υποψήφιοι θα διαγωνιστούν για τις ψήφους του βραβείου “Worldwide Act” και ο νικητής θα ανακοινωθεί κατά την διάρκεια του show στο Amsterdam!

Η DEMY δήλωσε: «Είμαι πραγματικά τρισευτυχισμένη που η αγάπη του κόσμου και η δουλειά η δική μου και της εταιρείας μου, Panik Records, δίνουν στα τραγούδια μου εισιτήριο για διεθνή ταξίδια! Ευχαριστώ πολύ το MTV για τη στήριξη και την αγάπη και εύχομαι να πάμε ακόμα πιο μακριά μαζί! Συνεχίστε να ψηφίζετε και να μας στηρίζετε με την αγάπη σας».

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα