Η Ford και η Mountune ενισχύουν τη σειρά ST

Η Ford προσφέρει τα Focus ST και Fiesta ST με πακέτα αναβάθμισης ισχύος της Mountune.

Επιδόσεις supercars αποκτούν τα ήδη γρήγορα Focus ST και Fiesta ST με τα κιτ αναβάθμισης της Mountune . Το Focus ST αποδίδει 275 ίππους (10 παραπάνω

από μία Porsche Boxster και επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 6”). Το Mountune Fiesta ST αποδίδει 215 ίππους και επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 6,7” – ξεπερνώντας τη Mercedes-Benz SLK 200 AMG Sport.

Τα πακέτα έχουν χρόνο τοποθέτησης κάτω από 90 λεπτά και καλύπτονται από εγγύηση Ford. Θα διατίθενται σε επιλεγμένες Ευρωπαϊκές αγορές από το Σεπτέμβριο κάθε μοντέλο θα παραμένει πιο οικονομικό από τους στάνταρ ανταγωνιστές του, Volkswagen Golf GTi, Peugeot 208 GTi και Renault sport Clio 200.

Τα δημοφιλή μοντέλα Focus ST και Fiesta ST της Ford γίνονται ακόμα πιο συναρπαστικά με το λανσάρισμα των επίσημων πακέτων αναβάθμισης Mountune.

Τα πακέτα εξελίσσονται από την εξειδικευμένη εταιρία σε αγωνιστικούς κινητήρες και μοντέλα δρόμου υψηλών επιδόσεων Mountune και αυξάνουν την ισχύ του δίλιτρου κινητήρα EcoBoost του Focus στους 275 ίππους.(από τους 215 του νορμάλ μοντέλου).

Τα πακέτα αναβάθμισης Mountune αυξάνουν την ρεπρίζ των Focus ST και Fiesta ST. Η μέγιστη ροπή του Focus ST που φτάνει στα 400 Nm βελτιώνει την επιτάχυνση 50-100 χλμ./ώρα με τέταρτη σχέση κατά 0,8” στα 4,9”. Η μέγιστη ροπή του Fiesta ST αυξάνεται στα 320 Nm* βελτιώνοντας την επιτάχυνση 50-100 χλμ./ώρα με τέταρτη σχέση κατά 0,7”, στα 5,7”.

Οι Έμποροι Ford που είναι εξουσιοδοτημένοι για την πώληση προϊόντων της Mountune θα μπορούν να τοποθετήσουν το πακέτο αναβάθμισης γρήγορα – λιγότερο από 60 λεπτά για το Fiesta ST και σε λιγότερο από 90 λεπτά για το Focus ST. Και τα δύο καλύπτονται πλήρως από την εγγύηση της Ford, που σημαίνει ότι οχήματα με πακέτα Mountune καλύπτονται από μηχανικές βλάβες για τρία χρόνια από την αρχική ημερομηνία αγοράς.

«Τα ST μοντέλα της Ford προσφέρουν ήδη συναρπαστικές επιδόσεις– για τα πακέτα αναβάθμισης Mountune έχουμε αντλήσει και την παραμικρή σταγόνα απόλαυσης και την προσφέρουμε απλόχερα σε όσους μοιράζονται μαζί μας το ίδιο πάθος για επιδόσεις» δήλωσε ο Tyrone Johnson, Ford Team RS engineering manager.

Το πακέτο αναβάθμισης Focus ST Mountune διατίθεται σε ασημί και μαύρο καπάκι κινητήρα και περιλαμβάνει χυτό σωλήνα εισαγωγής ελαφρού κράματος, φίλτρο ελευθέρας, μεγάλο εναλλάκτη αέρα ελαφρού κράματος και εξατομικευμένη χαρτογράφηση κινητήρα.

Η έκδοση Fiesta ST έχει νέα βάση στο φιλτροκούτι με δευτερεύουσα εισαγωγή, φίλτρο ελευθέρας και εξατομικευμένη χαρτογράφηση κινητήρα.

«Δουλέψαμε μαζί με τους μηχανικούς της Ford για να πετύχουμε τη βέλτιστη – κατά την άποψή μας - σχέση κόστους / απόδοσης της αγοράς,» δήλωσε ο David Moore, marketing manager, Mountune.

Τα πακέτα αναβάθμισης Fiesta ST και Focus ST Mountune θα διατίθενται σε επιλεγμένες Ευρωπαϊκές αγορές από το Σεπτέμβριο, μεταξύ των οποίων και στην Ελληνική.

Keywords
Τυχαία Θέματα