Η Google αρχίζει “πόλεμο” με την Apple

Τελικά φαίνεται ότι πολλοί είναι αυτοί που έχουν ενοχληθεί από την αυτοκρατορία της Apple και η Google ετοιμάζεται να αρχίσει τον πόλεμο!

Πριν από καιρό κάποιες εταιρίες προσπάθησαν να σταματήσουν την επέλαση της Apple, αλλά χωρίς επιτυχία. Παλιότερα η αυτοκρατορία που έχει δημιουργήσει ο Στιβ Τζομπς

είχε κερδίσει πανηγυρικά τις διαμάχες με  Android και Samsung δείχνοντας πιο είναι το μεγάλο αφεντικό. Τώρα είναι η σειρά της Google να δοκιμάσει τη τύχη της, καθώς μέσω της νέας θυγατρικής της, της Motorola, κατηγορεί την Apple για παραβίαση των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας. 

Πιο συγκεκριμένα η Motorola ζητά να απαγορευθεί η εισαγωγή κάθε συσκευής με λογισμικό iOS, συμπεριλαμβανομένων και των iPhones, iPods, και iPads. Μάλιστα κατονόμασε 7 πατέντες, οι οποίες ισχυρίζεται ότι έχουν παραβιαστεί από τις iOS συσκευές: το iPod Touch, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, και τις τρεις γενιές του iPad.

Η Motorola θεωρεί ακόμα ότι ο ένα από τα επτά διπλώματα ευρεσιτεχνίας παραβιάζεται από κάθε υπολογιστή Mac, ειδικά τον Mac Pro, το iMac, το Mac mini, το MacBook Pro και το MacBook Air, ενώ επικεντρώνεται και στη λειτουργία του iMessage.

Η Motorola ζητά για μια «μόνιμη εντολή αποκλεισμού για τα προϊόντα που κατασκευάζονται από την Apple. Εξαιρείται η είσοδος στις ΗΠΑ των συσκευών ασύρματης επικοινωνίας, φορητής μουσικής και επεξεργασίας δεδομένων, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, και στοιχεία τους που παραβιάζουν μία ή περισσότερες αξιώσεις των επτά διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας». Η Motorola επιδιώκει επίσης να σταματήσει κάθε διαφήμιση, διανομή ή πώληση των iOS και Mac προϊόντων που εισάγονται στις ΗΠΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα