Η Tommy Hilfiger μιλάει ελληνικά- «Στον αέρα» το νέο επίσημο website

Από τις 23 Σεπτεμβρίου βρίσκεται στον «αέρα» το επίσημο website Tommy Hilfiger στην Ελληνική γλώσσα. Τώρα και οι Έλληνες λάτρεις των συλλογών Tommy Hilfiger που περιλαμβάνουν την ανδρική και γυναικεία Sportswear και Denim συλλογή, παιδική ένδυση, τσάντες και αξεσουάρ, έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στις σελίδες του site

και να ενημερωθούν για όλα τα τελευταία trends και τη διαχρονική preppy classic διάθεση που προσδίδουν στις συλλογές αυτό το μοναδικό Tommy-twist.

Παράλληλα, έχουν τη δυνατότητα να διαβάσουν όλα τα τελευταία νέα από τις δραστηριότητες του αγαπημένους τους σχεδιαστή!

Σχετικά με τη SARKK ΑΒΕΕ

Η εταιρεία SARKK ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1998 με στόχο την αποκλειστική διανομή της Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία και τη FYROM. Τα προϊόντα διατίθενται μέσα από 23 καταστήματα TOMMY HILFIGER, 12 Shop-in-Shop, 4 Outlet καθώς και ένα εκτεταμένο δίκτυο επιλεγμένων καταστημάτων ειδών ένδυσης.

Έχοντας πάντα σαν στόχο την υγιή ανάπτυξη και πάντα με γνώμονα την εταιρική κοινωνική ευθύνη, η SARKK ABEE με σταθερά και σίγουρα βήματα αποτελεί μία από τις πιο υγιείς εταιρίες του κλάδου, που εξαπλώνεται κερδίζοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

Οι σειρές της Tommy Hilfiger καλύπτουν όλα τα είδη ανδρικής, γυναικείας και παιδικής ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ.

Αποτελούνται από ένα ολοκληρωμένο lifestyle brand portfolio που περιλαμβάνει τις συλλογές sportswear για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, υποδήματα, αθλητική ένδυση (γκολφ, κολύμβηση και ιστιοπλοΐα), bodywear (εσώρουχα και πιζάμες), οπτικά είδη, ρούχα για την παραλία, ρολόγια, τσάντες, ανδρικά κοστούμια, ανδρικά αξεσουάρ, κάλτσες, μικρά δερμάτινα προϊόντα, αρώματα, σπιτικά προϊόντα και λευκά είδη, αξεσουάρ μπάνιου και βαλίτσες.

Η σειρά προϊόντων Hilfiger Denim αποτελείται από προϊόντα jeanswear και υποδήματα για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, τσάντες, αξεσουάρ, οπτικά είδη και αρώματα.

1 από 3 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >
Keywords
Τυχαία Θέματα