Η αινιγματική φωτογραφία της Φρόσως Κυριακού: «Είναι όλα ψέματα» [εικόνες]

Ένα μήνα μετά το τραγικό δυστύχημα που στέρησε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη και έστειλε στην εντατική -σε τρομερά κρίσιμη κατάσταση- την 30χρονη Μυρσίνη Αρναούτη, κανείς δε μοιάζει πρόθυμος να σταματήσει την προσπάθεια να ανακαλύψει τι πραγματικά συνέβη το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου.

Οι λεπτομέρειες της ολιγόλεπτης κατάθεσης της Φρόσως Κυριακού δεν έχουν γίνει γνωστές, με την αστυνομία να περιμένει τη βελτίωση της κατάστασης της Μίνας Αρναούτη ώστε να «συγκριθούν» τα όσα είπε η μία κοπέλα με αυτά που αναμένεται να καταθέσει η άλλη. Ωστόσο, οι φήμες οργιάζουν

και τα δύο κορίτσια έχουν βρεθεί πολλάκις στο στόχαστρο, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως γνωρίζουν λεπτομέρειες για τη ζωή και τη σχέση τους με τον αγαπημένο τραγουδιστή, με τις οικογένειες των δυο τους να έχουν δυσαρεστηθεί με την έντονη προβολή της Μίνας και της Φρόσως.

Μόλις τα στοιχεία των δύο κοριτσιών δόθηκαν στη δημοσιότητα, η αναζήτηση των ονομάτων τους έγινε το νέο trend στο ελληνικό Fecebook. Ενδεικτικό είναι το γεγονός είναι ότι οι followers της Μυρσίνης αυξήθηκαν κατά περίπου 10.000 (!) και της Φρόσως κατά 6.000. Τα μηνύματα στον τοίχο της Μυρσίνης (ή Μίνας, όπως τη φωνάζουν οι φίλοι της) ήταν πολλά και ορατά στο κοινό, μιας και το προφίλ της είναι δημόσιο. Αυτός ήταν και ο λόγος που το πρώτο πράγμα που ζήτησε η Μίνα μόλις άνοιξε τα μάτια της, πριν οι γιατροί τη ρίξουν ξανά σε κώμα, ήταν να «ασφαλίσουν» το προφίλ της στο Facebook, κάνοντας απόρρητες τις φωτογραφίες και τις δημοσιεύσεις της.

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Από την άλλη, η Φρόσω Κυριάκου διατηρούσε ένα πιο «κλειστό» προφίλ με ελάχιστες φωτογραφίες της να είναι ορατές και τον τοίχο της ιδιωτικό. Μέχρι πρότινος, μπορούσε κανείς να την εντοπίσει μέσω των επισημάνσεων του ονόματός της στις φωτογραφίες της Μυρσίνης, κάτι που όμως δεν συμβαίνει πια. Όπως όλα δείχνουν, η 21 ετών Φρόσω δε μπόρεσε να διαχειριστεί την έκταση που πήρε το θέμα και την αναγνωρισιμότητα που κέρδισε μέσα από ένα τόσο τραγικό συμβάν και αποφάσισε να «εξαφανιστεί» από το Facebook. Κανείς δε μπορεί να πει με σιγουριά αν το κορίτσι απενεργοποίησε τον λογαριασμό του ή αν τον έκανε απόρρητο στο κοινό, φροντίζοντας παράλληλα να αφαιρέσει τις επισημάνσεις του ονόματός του από το προφίλ της Μυρσίνης.

1 από 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Σίγουρα, τα μηνύματα που δέχτηκε από γνωστούς και μη ήταν πολλά και είναι λογικό να μην της έκαναν καλό σε συναισθηματικό επίπεδο. Το κορίτσι, δεν έχει μιλήσει πουθενά, παρότι πολλοί δημοσιογράφοι έχουν προσπαθήσει να την προσεγγίσουν ώστε να τις αποσπάσουν πληροφορίες για το πρωινό που ο Παντελής Παντελίδης σκοτώθηκε στην άσφαλτο.

Το προφίλ της στο Instagram είχε κι αυτό την ίδια τύχη. Πλέον, κανείς δε μπορεί να δει τις δημοσιεύσεις της, με την ίδια να φροντίζει να ενημερώσει με τον δικό της τρόπο όσους την αναζητούν στα social media, πως έχει δυσαρεστηθεί με όσα ακούγονται για την ίδια. Με ποιον τρόπο;

Δημοσιεύοντας ως φωτογραφία προφίλ τα εξής λόγια: «It’s all lies, darling», δηλαδή «είναι όλα ψέματα». Σε τι ακριβώς αναφέρεται, μόνο η ίδια γνωρίζει, ωστόσο όλοι θυμούνται πως στην αρχή είχε ακουστεί πως η 21 ετών Φρόσω ήταν η κοπέλα του Παντελή, ενώ αργότερα κυκλοφόρησε πως ήταν εκείνη που οδηγούσε το μοιραίο τζιπ και όχι ο Παντελής Παντελίδης…

The post Η αινιγματική φωτογραφία της Φρόσως Κυριακού: «Είναι όλα ψέματα» [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα