Η «ανάσταση» της punk – Το θρυλικό κλαμπ της Νέας Υόρκης CBGB γίνεται ταινία!

Δεν ήταν ένα απλό λαϊβάδικο. Ούτε ένα συνηθισμένο κλαμπ της πόλης. 'Ηταν ο ναός της rock. Ήταν ο λόγος που η Νέα Υόρκη έγινε στα 70's και τα 80's η πρωτεύουσα του punk, καθώς από τη σκηνή του CBGB «γεννήθηκαν» και πέρασαν συγκροτήματα που έγραψαν τη δικιά τους ιστορία στη μουσική βιομηχανία. Και τώρα η πορεία και η τρέλα του θρυλικού κλαμπ, μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη και μας ταξιδεύει σε μια από τις χρυσές περιόδους

της μουσικής.

Όταν το 1973 ο Χίλι Κρίσταλ άνοιγε το CBGB μάλλον ούτε ο ίδιος δεν φανταζόταν την επιτυχία του. Και όμως, μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα κατάφερε να γίνει το στέκι της alternative γενιάς της Νέας Υόρκης, ενώ συγκροτήματα όπως οι Ramones, Blondie, Talking Heads και Misfits έδωσαν μοναδικά live στο stage του. Και τώρα ήρθε η στιγμή όλος ο κόσμος να μάθει την πραγματική ιστορία του CBGB.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Ράνταλ Μίλερ, ενώ στον ρόλο του Κρίσταλ θα βρούμε τον Άλαν Ρίκμαν - ναι, καλά κατάλαωες, είναι ο Σέβερους από τις ταινίες του «Harry Potter». Το φιλμ αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Οκτώβριο. Μέχρι τότε δες το trailer της ταινίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα