Η Δέσποινα μας μαγειρεύει σπίτι της!

Τι νόστιμο ετοίμασε η δημοφιλής τραγουδίστρια από το βιβλίο του Πέτρου Kωστόπουλου.

Το ιδανικό Σαββατοκύριακο είναι ήρεμο, με φίλους στο σπίτι και με καλό φαγητό. Αυτό το Σαββατοκύριακο τα είχε όλα.

Η Δέσποινα μαγείρεψε για όλους μία καταπληκτική συνταγή με λαβράκι από το βιβλίο του Πέτρου «Mediterranean food».

By the way, ορίστε και η συνταγή:

Υλικά:
1λαβράκι
250 γραμμ. μαγειρικό αλάτι ημίχονδρο
1 ασπράδι αβγού
¼ λεμόνι
Φρέσκο θυμάρι
Πιπέρι

Εκτέλεση:
Καθαρίζετε το ψάρι μόνο από τα βράγχια και τα εντόσθια, το πλένετε και το

στεγνώνετε πολύ καλά.
Βάζετε στο εσωτερικό του το λεμόνι και το θυμάρι.
Χτυπάτε το ασπράδι σε μαρέγκα και ρίχνετε μέσα το αλάτι, ανακατεύοντας ελαφρά.
Βάζετε το ψάρι σε ένα λαδωμένο ταψί με την κοιλιά προς τα κάτω και χτίζετε γύρω του το μείγμα με το αλάτι.
Ψήνετε το ψάρι σε μέτριο φούρνο για 30’.

Η κόρη της Δέσποινας, Μελίνα για επιδόρπιo ετοίμασε λαχταριστές μαρέγκες.

Ο Σάμυ από την άλλη, από το να φάει ψάρι ή μαρέγκες, προτίμησε να κοιμηθεί…

ΠΗΓΗ: www.Jenny.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα