Η Ελένη Χατζίδου περιγράφει το πώς ενημερώθηκε για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη [βίντεο]

15:17 2/3/2016 - Πηγή: KoolNews

Στο «Όλα Πρώτη Φορά» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Ελένη Χατζίδου και μίλησε για το πώς έμαθε την είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη.

Όπως θυμούνται όλοι όσοι είδαν το «Πρωινό του Αnt1», η Ελένη Χατζίδου ξέσπασε σε λυγμούς σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή, επειδή έμαθε μόλις πριν από το τηλεφώνημα για το τραγικό συμβάν.

Η τραγουδίστρια περιέγραψε το πώς έμαθε για τον θάνατο του δημοφιλούς τραγουδιστή και καλού της φίλου, συγκινείται και πάλι κατά τη περιγραφή της μοιραίας μέρας: «Ήμουν έξω, σε ραντεβού. Με παίρνει τηλέφωνο

ένας άγνωστος αριθμός και στέλνω μήνυμα να δω ποιος είναι. Ήταν η Μαίρη Αρώνη, από τον Αnt1 και της λέω πως είμαι σε ραντεβού και θα την πάρω μετά. Μου απαντά ότι θέλει να με ρωτήσει κάτι για τον Παντελίδη», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη, ηοποία νόμισε ότι την ήθελαν να μιλήσει για το τραγούδι του Παντελή για τα κατεχόμενα.

«Πού να πάει το μυαλό μου; Μου λέει η Μαίρη «σε παρακαλώ, βγες για ένα λεπτό» και εκείνη τη στιγμή μου έρχεται μήνυμα στο κινητό από τον κομμωτή μου πως σκοτώθηκε ο Παντελής», δήλωσε η τραγουδίστρια φανερά φορτισμένη.

Πηγή: ToraTora.gr

The post Η Ελένη Χατζίδου περιγράφει το πώς ενημερώθηκε για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα