Η Ελένη Μενεγάκη δεν αφήνει το θρόνο της! Πρώτη και με διαφορά όλη την εβδομάδα

Λίγο μετά τη 13.00, το μεσημέρι της Δευτέρας και στη συχνότητα του Alpha πέφτει το σήμα έναρξης της εκπομπής «Ελένη». Η βασίλισσα της μικρής οθόνης έκανε την πρώτης επίσημη για τη φετινή σεζόν στο κανάλι της Κάντζας, καλησπερίζοντας τις αγαπημένες της τηλεθεάτριες.

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Κατερίνα Ζαρίφη και Γρηγόρης Γκουντάρας, Δημήτρης Αλεξάνδρου βρίσκονται και πάλι στο πλευρό της, αποδεικνύοντας πως συνταγή που πετυχαίνει δεν αλλάζει. Δεν έλειψε, φυσικά, και η νέα

άφιξη που ακούει στο όνομα της Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

Τρεις ώρες με άφθονο γέλιο, ατάκες και νέες στήλες από το αχτύπητο δίδυμο Ζαρίφη-Γκουντάρα ήταν αρκετές για να καθηλώσουν το κοινό και να κάνουν τα μηχανάκια της Nielsen να χτυπήσουν κόκκινο. Η πρώτη μέρα έκλεισε με θετικό πρόσημο, όπως ήταν αναμενόμενο, συντρίβοντας τη Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή «Namaste» του Epsilon, που κρατά μία δυναμική και έναν χαρακτήρα.

Η Ελένη κατέκτησε στο γενικό σύνολο 23, 4% με τους «NaMaSte» να περιορίζονται στο 7,1%. Στο δυναμικό κοινό, η εκπομπή του Alpha σημείωσε 30%, φτάνοντας μέχρι και το 35,2%. Στην αντίπερα όχθη, η Ναταλία κράτησε συντροφιά στο 6,1% των τηλεθεατών 15-44. Μεγάλη ήταν η απήχηση, όμως, της Ελένης στις γυναίκες γυναίκες 15-34, καταγράφοντας 42,2%.

Χωρίς ανατροπές

Η δεύτερη μέρα της μάχης Ελένη – Ναταλία δεν έκρυβε καμία έκπληξη. Η ξανθιά παρουσιάστρια του Alpha συγκέντρωσε 21,9% στο γενικό σύνολο, κρατώντας παρέα από τη 13:00 έως τις 16:00 με το δικό της μοναδικό τρόπο. Η παρέα του «Namaste» περιορίστηκε στο 5,8%, κάνοντας ωστόσο τους ιθύνοντες του Epsilon να είναι ακόμα ικανοποιημένοι, αφού ο στόχος για την εν λόγω ζώνη είναι πάνω από 5%.

Στο δυναμικό κοινό τα ποσοστά της Ελένης Μενεγάκη χτύπησαν 28,4%, φτάνοντας μέχρι και το 34,2% ενώ στο Epsilon ο μέσος όρος της Ναταλίας παρέμεινε στο 6,1%, όπως και την πρώτη μέρα της αναμέτρησης. Οι αποδόσεις της Ελένης στις γυναίκες 25-44, κρατήθηκαν επίσης σε υψηλά επίπεδα, καταγράφοντας 38,1%.

Όσον αφορά στο μεσημέρι της Τετάρτης; Δεν υπήρξαν μεγάλες διαφοροποιήσεις στα ποσοστά που κατέγραψαν τα μηχανάκια της Nielsen για τις δύο εκπομπές. Στο γενικό σύνολο τηλεθέασης η Ελένη συγκέντρωσε 20% και οι «NaMaSte» 7,5%, παρουσιάζοντας μία μικρή ανοδική πορεία.

Στο δυναμικό κοινό η Ελένη Μενεγάκη παρέμεινε πρώτη, με μικρές απώλειες, στο 27,2%. Η Ναταλία Γερμανού σημείωσε επίσης μικρή αύξηση και έκλεισε με 7,9%. Το επόμενο διάστημα, όπως γίνεται αντιληπτό, θα είναι καθοριστικό για το που θα «κλειδώσει» η δυναμική των δύο προγραμμάτων.

Σταθερή πορεία υπήρξε και το μεσημέρι της Πέμπτης με την Ελένη να συγκεντρώνει στο σύνολο του κοινού 20,9% και στο 15-44 23,8%. Από την άλλη η εκπομπή του Epsilon με τη Ναταλία Γερμανού περιορίστηκε στο 5,7% στο σύνολο και στο 4,9% στο κοινό 15-44.

The post Η Ελένη Μενεγάκη δεν αφήνει το θρόνο της! Πρώτη και με διαφορά όλη την εβδομάδα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα