Η Ελεονώρα Μελέτη κάνει πιάτσα με την Τάνια Κέλλη: «Πρέπει να το κάνω» [βίντεο]

Αν είναι κάθε εβδομάδα η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη να προκαλεί τόση ίντριγκα τότε θα γίνει αναμφίβολα μια αγαπημένη συνήθεια για την prime time ζώνη 23:00-00:00. Εδώ και μέρες γνωρίζαμε ότι η παρουσιάστρια θα έκανε εκπομπή με hashtag τη λέξη νύχτα και για τις ανάγκες του κόνσεπτ θα έβγαινε στο δρόμο για να κάνει πιάτσα, θα πήγαινε σε στριπτιτζάδικο για να χορέψει pole dancing

και θα συνομιλούσε με καταστηματάρχες που δουλεύουν τη νύχτα.

Μες στη βδομάδα είχαμε δει και το trailer και η αγωνία είχε φτάσει στο κατακόρυφο. Χθες το βράδυ, στηθήκαμε στην τηλεόραση στις 23:30 και είδαμε την παρουσιάστρια με κορσέ, σέξι ρούχα και μαύρη περούκα να παίρνει την γνωστή τρανσέξουαλ Τάνια Κέλλη για να την καθοδηγήσει στη νύχτα και τη λεωφόρο Συγγρού. Η παρουσιάστρια είχε όπως είναι λογικό μεγάλη αμηχανία, ενώ προσπαθούσε να μην γίνει αντιληπτή από τους περαστικούς οδηγούς.

Τόσο αμήχανη που σε κάποια φάση η Κέλλη της είπε «κοίτα τους μωρή και λίγο», ενώ δεν άντεξε μπροστά σε έναν υποψήφιο πελάτη και πήγε και έκατσε σε ένα πεζούλι, πήρε μερικές ανάσες και είπε «Δεν μπορώ με έχει πιάσει το στομάχι μου. Ο προηγούμενος με γνώρισε; Πρέπει να το κάνω».

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ToraTora.gr

The post Η Ελεονώρα Μελέτη κάνει πιάτσα με την Τάνια Κέλλη: «Πρέπει να το κάνω» [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα