Η Ελισάβετ Σπανού με μαύρο διάφανο μπλουζάκι και δερμάτινο μίνι

Η Ελισάβετ Σπανού έδωσε συνέντευξη στο People και μιλάει για τον χαρακτήρα της, το πως είναι στις σχέσεις, το Δημήτρη Αλεξάνδρου και τη νέα σχέση που της χρεώνουν, αλλά το κυριότερο είναι πιο συγκρατημένα σέξι από ποτέ.

Για το αν είναι ασταθής στις προσωπικές της σχέσεις είπε ότι «είμαι άνθρωπος που ενθουσιάζομαι εύκολα. Αν όμως ερωτευτώ και πραγματικά δοθώ κάπου, είμαι εκεί. Ενθουσιάζομαι εύκολα, ερωτεύομαι δύσκολα και αγαπώ ακόμα

πιο δύσκολα. Αν όμως μου συμβεί, είναι κάτι περισσότερο από απόλυτο».

Για το θέμα με το Δημήτρη Αλεξάνδρου έδωσε μια διπλωματική απάντηση για το πως τα πάνε τώρα: «Εννοείται πως το μετάνιωσα. Το μεγαλύτερο μάθημα που πήρα από αυτή την ιστορία είναι πως δεν πρέπει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή και αυτό θα το τηρήσω. Τελικά αποδείχτηκε πως μου έκανε κακό το να μιλάω για τα προσωπικά μου όσον αφορά την ηρεμία της ζωής μου» παραδέχεται. Έχει τύχει να δει τον Δημήτρη Αλεξάνδρου από τότε που χώρισαν; «Έχουμε συναντηθεί με τον Δημήτρη και χαιρετηθήκαμε.

Ως άνθρωπος δεν κρατάω κακίες και θεωρώ πως όταν έχεις υπάρξει με κάποιον, είτε ένα μήνα είτε ένα χρόνο, είναι αξιοπρέπεια και σεβασμός προς τον εαυτό σου να έχεις μια καλή σχέση.Και με τον Αντώνη (σ.σ.: Σρόιτερ) έχει τύχει να μιλήσουμε και χάρηκα πολύ για τη ζωή του. Όταν χωρίζεις με έναν άνθρωπο, δεν είναι απαραίτητο και να σκοτωθείς μαζί του». Έχει χαστουκίσει άντρα; «Ναι, και έχω φάει κι εγώ το χαστούκι μου». Τι είναι άραγε αυτό που μπορεί να κάνει ένας άντρας και να τη βγάλει εκτός ορίων; «Να υποτιμά τη νοημοσύνη μου και να λέει ψέματα. Ξέρεις κάτι; Τα μεγάλα ψέματα μπορώ να τα συγχωρήσω πιο εύκολα από τα μικρά. Πες μου την πιο σκληρή αλήθεια και θα σε αγαπάω για πάντα. Έτσι όμως και μου πεις ένα γελοίο ψέμα, δεν πρόκειται να σου ξαναμιλήσω».

Όσο για το αν έχει σκεφτεί το γάμο σοβαρά απαντά πως «Έχω ερωτευτεί τόσο, ώστε να πω ότι με αυτό τον άνθρωπο θα μπορούσα να παντρευτώ». Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε ένα περιοδικό με φωτογραφικό ρεπορτάζ που τη θέλει να έχει προχωρήσει σε μια καινούρια σχέση με τον πρώην σύζυγο της Πάολα, τον επιχειρηματία Φώτη Ζογγλοπίτη. Είναι ερωτευμένη; «Είμαι καλά. Αυτό που έχω να πω είναι πως με τον Φώτη σχετίζομαι σε επαγγελματικό επίπεδο. Δεν θέλω να μιλήσω για την προσωπική μου ζωή» καταλήγει.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα