Η φοιτήτρια από την Κέρκυρα στέλνει μήνυμα στη Μυρτώ της Πάρου: Θα ζήσεις και εσύ!

17:08 2/6/2013 - Πηγή: KoolNews

Μήνυμα στήριξης προς τη νεαρή Μυρτώ στέλνει η φοιτήτρια που δέχθηκε επίθεση από Αφγανό στην Κέρκυρα, με αποτέλεσμα να την πετάξει σε γκρεμό της περιοχής, γλιτώνοντας από θαύμα τον σοβαρό τραυματισμό της, ή ακόμη και τον θάνατο.

Το συγκεκριμένο περιστατικό ξύπνησε μνήμες από την υπόθεση με τη νεαρή Μυρτώ, που δέχθηκε επίθεση από Πακιστανό στην Πάρο, πετώντας τη στα

βράχια. Η κοπέλα, μέχρι και σήμερα, βρίσκεται διασωληνωμένη, ενώ δίνει μάχη για τη ζωή.

Η φοιτήτρια Ιστορίας στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, Σπυριδούλα, μιλώντας στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, στέλνει το δικό της μήνυμα στήριξης στη Μυρτώ και περιγράφει με λεπτομέρειες τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε.

«Είχα τις αισθήσεις μου και θυμάμαι ακόμη και τη στιγμή που βρισκόμουν στον αέρα. Έτσι προσπάθησα να προστατεύσω να προστατεύσω το κεφάλι μου και γύρισα το σώμα μου για να σωθώ. Είχα πει “θα ζήσω” και το έκανα», λέει η νεαρή φοιτήτρια.

«Είμαι καλά, είχα άγιο. Θέλω να τιμωρηθεί γι’ αυτό που μου έκανε», λέει για τον δράστη της επίθεσης που λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή.

Και συνέχισε: «Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στη Μυρτώ και να της πω ότι υπάρχει ελπίδα. Είμαι εγώ το ζωντανό παράδειγμα. Είπα ότι θα επιβιώσω και το έκανα. Εγώ έζησα και θα ζήσει και η Μυρτώ. Δεν θα αγχωθώ ποτέ ξανά για κάτι».

Όσον αφορά το «σκηνικό» της επίθεσης, η νεαρή δήλωσε: «Είχα εξεταστική. Το βράδυ του Σαββάτου είχα πάει σε ένα μπαρ για μισή ώρα και έκατσα λίγο περισσότερο. Επέστρεφα και στο σημείο είχε κόσμο. Είπα σε μια φίλη να κοιτάζει όπως ανεβαίνω το σημείο, ενώ λίγο παρακάτω φαίνονταν οι φάροι από κάποια περιπολικά. Ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά μου. Κατάλαβα ότι είναι αλλοδαπός γιατί μου φώναξε “σουτ”» αφηγείται.

Παρά το γεγονός πως αρχικά του έδωσε τη τσάντα της ώστε να μην της κάνει κακό, εκείνος είδε τα φώτα ενός αυτοκινήτου να πλησιάζουν, την τράβηξε και άρχισε η μάχη. Ο δράστης τρομοκρατημένος την αρπάζει από τη μέση και την πετάει στο γκρεμό. Η νεαρή φοιτήτρια ενστικτωδώς προσπαθεί να προστατεύσει το κεφάλι της, κίνηση που της έσωσε τη ζωή. Ο δράστης εξαφανίζεται και η μικρή σύρεται και φωνάζει βοήθεια. Σιγά σιγά ανεβαίνει έναν τοίχο και καταφέρνει να φτάσει στο δρόμο. Αστυνομικοί που περνούσαν από το σημείο τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Σήμερα, είναι πλέον καλά, με ελάχιστες γρατζουνιές και ράμματα στο σώμα της, τα οποία και σε λίγο καιρό θα αποτελούν παρελθόν από το σώμα της.

Keywords
Τυχαία Θέματα