Η φωτογράφιση του Γιώργου Παράσχου με την σύζυγο του και η πρώτη νύχτα του γάμου [εικόνες]

23:02 8/8/2014 - Πηγή: KoolNews

O Γιώργος Παράσχος φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά με την σύζυγο του για γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό ενώ δεν δίστασε να μοιραστεί με το κοινό και λεπτομέρειες για την πρώτη νύχτα του γάμου του.

Το ζευγάρι έκανε τις πρώτες του διακοπές σαν παντρεμένο στην Καβάλα ενώ έδωσαν και συνέντευξη στο περιοδικό OK. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για την πρώτη νύχτα του γάμου και το αν κοιμήθηκαν, ο Γιώργος Παράσχος απάντησε: «Δεν ήμασταν τόσο ξεθεωμένοι, αλλά εγώ ένιωσα την ανάγκη να κοιμηθώ και να έχω σφιχτά στην αγκαλιά μου

τη Χρύσα» ενώ η σύζυγος του είπε:

«Μετά από τρεις μέρες με γλέντι, μπάτσελορ πάρτι, έθιμα, τελετή, ήμασταν άυπνοι. Παραδόξως» δεν είχα άγχος. Για να καταλάβεις, την ημέρα του γάμου στις 2:30 το μεσημέρι ήμουν στην ταβέρνα με τους συγγενείς και οι φίλες μου ήταν πιο αγχωμένες από εμένα για να προλάβω να ετοιμαστώ.» Σχετικά με τις πρώτες σκέψεις που έκαναν μετά τον γάμο, η Χρύσα απάντησε: « «Αυτό που ένιωθα και πριν και μετά τον γάμο, επειδή τον αγαπάω πολύ, ήταν ότι ήθελα να κάνουμε μόνο χαρούμενα πράγματα».

Και ο Γιώργος συμπλήρωσε: «Εγώ ήμουν ξαπλωμένος και η Χρύσα ήταν μπροστά στον καθρέφτη, και σκεφτόμουν ότι είμαι στο μηδέν και χτίζω κάτι καινούριο. 'Οτι τώρα ξεκινάμε μαζί, μια καινούρια κοινή ζωή αρχίζει.» Επίσης αναφέρθηκε και στο αν φοβήθηκε ότι θα έχανε τις θαυμάστριες του μετά τον γάμο: «Δεν σκέφτηκα ποτέ στη ζωή μου να κάνω μια καριέρα όπως ο Σάκης Ρουβάς. Δεν είμαι ποπ σταρ. Εγώ ονειρεύομαι να γίνω ένας καλός ηθοποιός με πολύχρονη καριέρα».

1 από 3 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Η φωτογράφιση του Γιώργου Παράσχου με την σύζυγο του και η πρώτη νύχτα του γάμου [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα