Η Γαλλική σαπουνόπερα συνεχίζεται…

Τι ζει και αυτός ο Φρανσουά Ολάντ; Ενώ πρέπει να κάνει τη Γαλλία ισχυρή στην Ευρώπη, το τελευταίο διάστημα τρέχει να μαζέψει το ξεκατίνιασμα της γυναίκας του, Βαλερί Τριερβελέρ και της πρώην του, Σεγκολέν Ρουαγιάλ.  

Είναι γνωστό ότι η νυν κυρία Προέδρου Βαλερί Τριερβελέρ και η πρώην του, Σεγκολέν Ρουαγιάλ δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις. Δηλαδή βρίσκονται ένα βήμα πριν πιαστούν μαλλί-μαλλί και οι παπαράτσι της Γαλλίας τα έχουν βάψει μαύρα που οι δύο

κυρίες δεν έχουν συναντηθεί τώρα τελευταία σε καμιά δημόσια εκδήλωση. Πάλι καλά που υπάρχουν και τα social media για να παρακολουθούμε αυτή τη προεδρική σαπουνόπερα…

Δέκα μέρες, λοιπόν, μετά το περίφημο tweet, της συντρόφου του γάλλου Προέδρου, Φρανσουά Ολάντ, με το οποίο δήλωνε την υποστήριξη της στον πολιτικό αντίπαλο της Σεγκολέν Ρουαγιάλ, Ολιβιέ  Φαλορνί, στις βουλευτικές εκλογές της χώρας, η Βαλερί Τριερβελέρ κάνει δυναμικό comeback, με ένα σχόλιο.

«Το ανέχομαι», έγραψε η Βαλερί, στη λεζάντα σε φωτογραφία που απεικονίζει τον Πρόεδρο με την πρώην σύντροφό του, Σεγκολέν, σε συγκέντρωση του σοσιαλιστικού κόμματος, και η οποία βρίσκεται στο φωτογραφικό λεύκωμα “François Hollande, Président”. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Θα τη φιλήσει, θα τη χαιρετήσει δια χειραψίας; Αυτά είναι τα κρίσιμα ερωτήματα που θέτουν οι συνάδελφοί μου. Ναι, ο άνδρας που αγαπώ είχε σχέση με άλλη γυναίκα πριν από εμένα. Και συμβαίνει αυτή η γυναίκα να ήταν υποψήφια για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Το ανέχομαι». Το βιβλίο κυκλοφόρησε χτες στη Γαλλία και περιλαμβάνει φωτογραφίες του Φρανσουά Ρουέ, τις λεζάντες των οποίων επιμελήθηκε η Βαλερί Τριερβελέρ.

Βεβαίως, η Σεγκολέν δεν κράτησε το στόμα της κλειστό. Απάντησε τόσο στο tweet, απαιτώντας δημοσίως (σε ομιλία της) «σεβασμό», όσο και μέσα από συνέντευξη της (στο περιοδικό Le point), όπου ρίχνει την ευθύνη της αποτυχίας στις Προεδρικές εκλογές του 2007 στη σχέση της Τριεβερλερ με τον ακόμη τότε σύντροφό της. Μάλιστα, εμμέσως την αποκαλεί «προδότη», ενώ συμπληρώνει «υποτιμούσε και υπέσκαπτε την καριέρα μου». Μ’ αυτά και μ’ αυτά, τα τέσσερα παιδιά της Σεγκολέν, βρήκαν μια καλή αφορμή να μην μιλούν στη νέα σύντροφό του πατέρα τους, Φρανσουά Ολάντ.

Και να ήταν μόνο η έριδα ανάμεσα στις δύο γυναίκες; Άρθρο του περιοδικού L’ express αποκαλύπτει ότι η  Βαλερί Τριερβελέρ ζήτησε την απομάκρυνση γυναίκας αστυνομικού της προσωπικής φρουράς του Γάλλου Προέδρου, την οποία, μάλιστα, η ίδια είχε επιπλήξει για ατυχές περιστατικό!

Τι να πρωτο-μαζέψει, λοιπόν, ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Γαλλίας; Η «πρώην» του και η «νυν» ξεκατινιάζονται με το γάντι. Τα παιδιά του παίρνουν το μέρος της μητέρας του. Χαρακτηρισμοί τύπου «Σύγχρονη Μαρία Αντουανέτα», για την Βαλερί, έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν στον Τύπο. Και μάλλον το τέλος δεν έχει έρθει ακόμα, αν αναλογιστεί κανείς ότι η Σεγκολέν Ρουαγιάλ, τόνισε ότι μετά τον «πολιτικό της θάνατο» (από την αντίζηλό της, όπως άφησε να εννοηθεί), θα επανέλθει δυναμικά…

Τι να πει κανείς; Ζουν και η Γάλλοι το δράμα τους. Αυτό, τη

Keywords
Τυχαία Θέματα