Η Κιμ Καρντάσιαν βγάζει τα οπίσθιά της σε εξώφυλλο περιοδικού [εικόνες]

Τέτοια οπίσθια είναι αδύνατον να κάτσουν φρόνιμα. Κάτι τα ρούχα που τα στενεύουν, κάτι τα επιθέματα, η Κιμ Καρντάσιαν αποφάσισε να «απελευθερωθεί» και να μας δείξει το «όπλο» που την έκανε διάσημη.

Όχι δηλαδή ότι δεν τα έχουμε ξαναδεί, αλλά μέσα από τον φακό του Ζαν Πολ Γκουντ, τα οπίσθια της Κιμ μοιάζουν ακόμα πιο… μεγαλειώδη. Το περιοδικό Paper φιλοξενεί την σούπερ σέξι φωτογράφιση της Καρντάσιαν στο χειμερινό του τεύχος και έχει ήδη προκαλέσει την κοινή γνώμη.

Η Κιμ πάντως δηλώνει πολύ περήφανη για την φωτογράφισή της, ανεβάζοντας μάλιστα στους προσωπικούς της λογαριασμούς σε Facebook, Twitter και Instagram τις φωτογραφίες των… οπισθίων σημειώνοντας: «Κοίτα να δεις που έλεγαν πως δεν έχω κανένα ταλέντο. Για προσπαθήστε να ισορροπήσετε ένα ποτήρι σαμπάνιας στον πισινό σας». Παρότι η φωτογράφιση αυτή αποτελεί remake μιας ολόιδιας του φωτογράφου τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Κιμ κατάφερε να την κάνει δικιά της.

Η κυρία Καρντάσιαν-Γουέστ μας εξέπληξε με τη νέα της φωτογράφιση, καθώς το 2010 δήλωνε μετανιωμένη για τη γυμνή φωτογράφιση που έκανε για το Playboy τρία χρόνια πριν. Όπως και να έχει, επέστρεψε δριμύτερη με τον Κάινι Γουέστ να στηρίζει την κίνησή της αυτή.

Ο ράπερ δεν παρέλειψε μάλιστα να ανεβάσει την φωτογραφία και στον δικό του προσωπικό λογαριασμό με το hashtag #allday. Τώρα τι εννοεί μόνο εκείνος ξέρει. Ίσως ότι αυτός χαίρεται τα οπίσθια της Κιμ καθημερινά, ενώ εμείς οι υπόλοιποι θα πρέπει να αρκεστούμε στις φωτογραφίσεις της;

Ε δεν έχει και άδικο. Και οι φωτογραφίες πάντως καλές είναι.

The post Η Κιμ Καρντάσιαν βγάζει τα οπίσθιά της σε εξώφυλλο περιοδικού [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα