Η Κων/να Σπυροπούλου δεν θέλει συνεργασία με την Ναταλία Γερμανού

12:52 7/6/2013 - Πηγή: KoolNews

Τελεσίγραφο έστειλε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην διοίκηση του Alpha, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας “Espresso”, όσον αφορά τη συνεργασία της με την Ναταλία Γερμανού.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της “Espresso” έστειλε τελεσίγραφο με το οποίο θέτει τους υπευθύνους του καναλιού μπροστά σε ένα δίλημμα “Ναταλία ή Κωνσταντίνα”.

To σημερινό δημοσίευμα της Espresso

αναφέρει συγκεκριμένα:

“H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έθεσε βέτο πως για να παραμείνει θα πρέπει η διοίκηση να δείξει την πόρτα της εξόδου στην επικεφαλής της Σαββατοκυριακάτικης εκπομπής, Ναταλία Γερμανού. “Ή Ναταλία ή εγώ” διεμήνυσε. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν διστάζει τις περισσότερες φορές να συζητάει στους διαδρόμους και σε “πηγαδάκια” τις προθέσεις της, χωρίς να ενδιαφέρεται για τις συνέπειες. Το θέμα είναι ότι η “φούσκα” του καλού κλίματος της εκπομπής θα έσκαγε κάποια στιγμή, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των συντελεστών με χαμογελαστές δηλώσεις και κοινές εξόδους να μας πείσουν για το αντίθετο. Άλλωστε δεν ήταν λίγες οι “σκηνές” που έκανε όλο τον χειμώνα η νεαρή παρουσιάστρια, με πολλούς να υποστηρίζουν ότι εκείνη πέταξε από τον καναπέ την Ευαγγελία Αραβανή”.

Επίσης το δημοσίευμα αναφέρει ότι αναστάτωση έχει δημιουργηθεί και στην εκπομπή “Δέστε Τους”, καθότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φέρεται να έκανε δοκιμαστικό στην εκπομπή για την θέση της Κατερίνας Καινούργιου.

Keywords
Τυχαία Θέματα