Η Κοσιώνη επιτίθεται στον Τράγκα για την εκπομπή με τη Χρυσή Αυγή

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, Σία Κοσιώνη, «επιτέθηκε» στον «ομόσταυλό» της, Γιώργο Τράγκα για την εκπομπή που παρουσίασε με καλεσμένους αποκλειστικά στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Η δημοσιογράφος, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε μηνιαίο περιοδικό δήλωσε «πως δεν με ενόχλησε

που ο Τράγκας είχε εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής. Μπορείς να το κάνεις και να τους ξετινάξεις, να τους εκθέσεις, να τους πιέσεις. Αλλά ακούστηκαν τρομακτικά πράγματα και δεν έτυχαν αντιλόγου», ήταν το «καρφί» προς τον συνάδελφό της.

Η νεαρή άνκοργουμαν απάντησε, επίσης, για το αν θα φιλοξενούσε αυτή στο δελτίο που παρουσιάζει εκπροσώπους του ακροδεξιού κόμματος… «Δεν φιλοξένησα, ούτε θέλω να φιλοξενήσω μέλη της Χρυσής Αυγής γιατί θεωρώ ότι κάνουν επιλεκτική χρήση των δομών και των εργαλείων της δημοκρατίας. Για μένα δεν υπάρχουν μισόλογα στα ανθρώπινα δικαιώματα και στη δημοκρατία. Γιατί είμαι υποχρεωμένη να παρέχω το κορυφαίο δημοκρατικό εργαλείο, το δημόσιο βήμα και το διάλογο σε ανθρώπους που μόνο κατ' επιλογή την ασπάζονται».

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως η επίμαχη εκπομπή του Γιώργου Τράγκα είχε ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών από τηλεθεατές και συναδέλφους του δημοσιογράφου.

Keywords
Τυχαία Θέματα