Η κυβέρνηση στηρίζει τον Πανούση και ο Πανούσης την κυβέρνηση για το άρθρο της «Αριστεράς του τίποτα»

17:56 3/4/2015 - Πηγή: KoolNews

Μετά από τη δημοσίευση του άρθρου στο Γιάννη Πανούση, το Μέγαρο Μαξίμου υποστηρίζει ότι δεν δημιουργεί κανένα θέμα παραίτησης ή αποπομπής του ενώ από την πλευρά του, ο υπουργός τονίζει ότι με τις δηλώσεις του στηρίζει τον πρωθυπουργό.

Το άρθρο του κ. Πανούση για την «κυβερνώσα αριστερά του τίποτε» δημοσιεύτηκε στα Νέα και «φωτογραφίζει» συναδέλφους του στο υπουργικό συμβούλιο αλλά και την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου

για τα όσα εκτυλίσσονται τις τελευταίες ημέρες σε όλη τη χώρα με τις καταλήψεις και τους βανδαλισμούς, από κουκουλοφόρους και μη.

Μετά την δημοσίευση του, το Μέγαρο Μαξίμου σε άτυπη ενημέρωση λίγο πριν το μεσημέρι της Παρασκευής, τονίζεται ότι «οι αναφορές του αναπληρωτή Υπουργού κ. Γιάννη Πανούση στο άρθρο του προφανώς και δεν αφορούν ούτε την πολιτική της Κυβέρνησης, ούτε κυβερνητικά στελέχη, ούτε τις πολιτικές δυνάμεις που τη στηρίζουν.» [Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ].

Από την πλευρά του, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, σε δημόσια δήλωση του τονίζει ότι στηρίζει τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση αναφέροντας πως «όλα τα υπόλοιπα είναι αυθαίρετες ερμηνείες και ύποπτες στρεβλώσεις». Ολόκληρη η δήλωση του Γιάννη Πανούση: «Με τις γραπτές μου παρεμβάσεις στηρίζω τον Πρωθυπουργό και συνολικά την Κυβέρνηση στο δύσκολο έργο της. Όλα τα υπόλοιπα είναι αυθαίρετες ερμηνείες και ύποπτες στρεβλώσεις.»

The post Η κυβέρνηση στηρίζει τον Πανούση και ο Πανούσης την κυβέρνηση για το άρθρο της «Αριστεράς του τίποτα» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα