Η Λεωφόρος έγινε… πρόβλημα: Άλλη μια 4αρα εκτός για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως από τη στιγμή που κέρδισε εκτός τον Εργοτέλη βρήκε τη σωστή φόρμουλα και παίρνει άνετες νίκες στις έδρες των αντιπάλων, παίζοντας ωραία μπάλα, ακόμα κι αν του έλειπε ο βασικός και μοναδικός ουσιαστικά φορ, ο Μπεργκ, ρίχνοντας 4 γκολ στο Λεβαδειακό, ενώ στη Λεωφόρο αν συνεχίσει έτσι θα έχει χαμηλότερη συγκομιδή από εκτός.

Οι πράσινοι ξεκίνησαν

δυνατά στο ματς και μόλις στο 2 ο Αμπέιντ βρέθηκε εντός περιοχής και ανατράπηκε με το διαιτητή να δείχνει «παίζεται». Στη συνέχεια και μέχρι το 20λεπτο ο Λεβαδειακός είχε μπλοκάρει την κυκλοφορία των φιλοξενούμενων και είχε δύο καλές φάσεις με το Μάντζιο στο 8΄και τον Καπό στο 15΄, με τον Κοτσόλη να αποκρούσει σε αμφότερες.

Στο 31΄ο Κλωναρίδης πέτυχε το τρίτο του γκολ στη λίγκα-όλα εκτός έδρας- με ωραίο βολέ μέσα από την περιοχή ύστερα από αναμπουμπούλα σε κόρνερ. Στο 38΄το ματς κλείδωσε για τον Παναθηναϊκό, όταν ο Καρέλης με το Λαγό συνδυάστηκαν, ο τελευταίος έπιασε ένα ψηλοκρεμαστό σουτ και κρέμασε τον Στρατηλάτη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήρθαν άλλα δύο γκολ με το Λεβαδειακό να παραδίδεται αμαχητί. Στο 52΄ο Λαγός και πάλι σκόραρε με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ, με τον Καρέλη να πιάνει την πρώτη κεφαλιά και να βρίσκει τον σκόρερ.

Ο Λαγός αντίκρυσε δεύτερη κίτρινη στο 68΄, γεγονός που αναπτέρωσε τις ελπίδες των γηπεδούχων για πιο τιμητικό σκορ, αλλά ο Χρήστος Δώνης στο 89΄ήταν αυτός που χαμογέλασε με γκολ στο ντεμπούτο του.

Λεβαδειακός (Καραγεωργίου): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Μάγκας (46' Νικολακάκης), Γεωργίου, Μανόλο, Κονέ, Πετράτσι (76' Μπούστο), Ορτέγκα, Μάρτινς, Καπό, Μάντζιος

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Κοτσόλης, Σπυρόπουλος (84' Ρισβάνης), Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Νάνο, Μέντες, Λαγός, Αμπέντ (86' Χουχούμης), Ζέκα, Κλωναρίδης, Καρέλης (74' Δώνης).

Γκολ: 31' Κλωναρίδης, 38'-52' Λαγός, 89' Δώνης

Κίτρινες κάρτες: 45' Πετράτσι, 88' Κονέ/17' Λαγός

Κόκκινη κάρτα: 68' Λαγός

Φωτογραφία: Eurokinissi

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα