Η Λίντσεϊ Λόχαν έβαλε τα κλάματα σε τηλεοπτική εκπομπή

Ίσως δεν ήταν η καλύτερη ιδέα να καθίσει στη καρέκλα απέναντι από τον Ντέιβιντ Λέτερμαν!

Ο διάσημος παρουσιαστής είναι γνωστός για το ταλέντο του να κάνει τους προσκεκλημένους του να αισθάνονται άβολα και σίγουρα δεν θα άφηνε την Λίντσεϊ να…τη βγάλει καθαρή.

Ο παρουσιαστής ρώτησε ευθέως την ηθοποιό αν έχει πρόβλημα εξάρτησης, η οποία φανερά ενοχλημένη δήλωσε ότι δεν της αρέσει η κατεύθνση που παίρνει η συνέντευξη. Δεν δίστασε να πει στον Λέτερμαν, ότι συμπεριφέρεται σαν τον διάσημο ψυχίατρο Φιλ Μακ Γκράου.

Ο παρουσιαστής ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί και τη

ρώτησε:

«Δεν θα έπρεπε να βρίσκεσαι στο κέντρο αποτοξίνωσης αυτή τη στιγμή;».

Η σαστισμένη Λίντσεϊ, απλά απάντησε ότι προφανώς δεν βλέπει τις εξελίξεις που παίρνει το θέμα. Παρόλα αυτά δεν απάντησε συγκεκριμένα ούτε στην ερώτηση του για το πόσες φορές έχει επισκεφθεί την κλινική. Προτίμησε απλά να απαντήσει «Αρκετές».

Οι ερωτήσεις που ακολούθησαν για το πρόγραμμα αποτοξίνωσης ήταν το ίδιο προκλητικές και η Λόχαν αναγκάστηκε να τον ενημερώσει πως δεν υπήρχε τέτοια συνεννόηση μεταξύ τους στη προετοιμασία της συνέντευξης! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα για την ηθοποιό να βάλει τα κλάματα, αναφέροντας πως η αποτοξίνωση είναι ευλογία!

Τέλος, το μόνο που κατάφερε να δηλώσει η Λόχαν σε ήρεμους τόνους, ήταν ότι νιώθει πολύ καλύτερα και δημιουργική όταν δουλεύει και πως αυτό είναι το πιο υγιές φάρμακο για την περίπτωση της.

Keywords
Τυχαία Θέματα