Η Λίντσεϊ Λόχαν και οι φήμες «απόρριψης» από τον ιδιοκτήτη του Nammos στη Μύκονο – Ποια χάρη της αρνήθηκε ο επιχειρηματίας; [βίντεο]

Στην Μύκονο συνεχίζει τις καλοκαιρινές διακοπές της η Λίντσεϊ Λόχαν! Το άτακτο κορίτσι του αμερικανικού κινηματογράφου που κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του κυκλοφορώντας με δαντελωτά εσώρουχα στην κοσμική Ψαρρού «ξαναχτυπά» αυτή τη φορά δημιουργώντας προβλήματα στον... Mr. Nammos!

Αυτό που προξένησε εντύπωση πάντως ήταν ότι η περσόνα αδιαφορούσε για τα αδιάκριτα βλέμματα των λουόμενων. Στην συνέχεια, η όρεξη της 29χρονης ηθοποιού τραβούσε βόλτα με τζετ σκι! Έτσι, όπως θα δείτε στο βίντεο, επιβιβάστηκε σε σκάφος που θα την οδηγούσε από την παραλία της Ψαρρούς στον Πλατύ Γυαλό, όπου θα καβαλούσε το τζετ σκι για να δαμάσει τα κύματα.

Λίγο ο δυνατός αέρας, όμως, που φυσούσε στην περιοχή, λίγο το γεγονός ότι κρύωνε, την έκαναν να αλλάξει γνώμη και να επιστρέψει στην βάση της. Το ερώτημα βεβαίως που τίθεται είναι το γιατί έφυγε από την Ψαρρού και πήγε στον Πλατύ Γυαλό για να κάνει.. τζετ σκι. Φήμες λένε ότι ζήτησε από τον ιδιοκτήτη του Nammos, Ζαννή Φραντζέσκο, να της παραχωρήσει το τζετ σκι, αλλά εκείνος αρνήθηκε επειδή η Λίντσε»ι… το τσούζει λίγο παραπάνω!

Πηγή: ToraTora.gr

The post Η Λίντσεϊ Λόχαν και οι φήμες «απόρριψης» από τον ιδιοκτήτη του Nammos στη Μύκονο – Ποια χάρη της αρνήθηκε ο επιχειρηματίας; [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα