Η μάχη για την 3η θέση καλά κρατεί – Νίκη για Παναθηναϊκό και Ατρόμητο με το ίδιο σκορ

Την τρίτη διαδοχική νίκη του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε 1-0 του Πλατανιά στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης», στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής.

Ο Αμπεϊντ στο 40΄ πέτυχε το μοναδικό γκολ των «πρασίνων», που παραμένουν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, μόλις ένα βαθμό πίσω από τον Ατρόμητο, με τον οποίο παλεύουν για την 3η θέση.

Να σημειωθεί ότι οι Χανιώτες

τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Βλαχοδήμου στο 83΄.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις...

Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

Πιο εύκολα απ' ό,τι μαρτυρά το τελικό σκορ (1-0) επιβλήθηκε ο Ατρόμητος του ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Το γκολ του Δημήτρη Παπαδόπουλου στο 33΄ χάρισε το «τρίποντο» στους γηπεδούχους, που μένει στην 3η θέση της βαθμολογίας, άσχετα με το αποτέλεσμα στο παιχνίδι, Παναθηναϊκός-Πλατανιάς.

Καλλονή-Απόλλων 0-0

Σημαντικό βαθμό στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού απέσπασε στο Ολυμπιακό Στάδιο από την Καλλονή ο Απόλλωνας (0-0), στο ματς που άνοιξε την «αυλαία» της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Η «ελαφρά» ταξιαρχία» έπαιζε με 10 παίκτες από το 13ο λεπτό, λόγω της αποβολής του Δεληζήση με κόκκινη κάρτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα