Η Μαντόνα και η σβάστικα της Λεπέν!

Έξαλλη με την βασίλισσα της ποπ έγινε η επικεφαλής της ακροδεξιάς όταν στο video wall του Stade de France εμφανίστηκε το πρόσωπό της με μια τεράστια φωτεινή σβάστικα.

Και σαν να μην της έφτανε αυτό… ενθουσιάστηκαν και οι Γάλλοι θαυμαστές της Μαντόνα που ξέσπασαν σε ιαχές και χειροκροτήματα!

Η εικόνα της Λεπέν, η οποία ήρθε τρίτη στις προεδρικές εκλογές

της Γαλλίας, εμφανίστηκε σε βίντεο κλιπ που προβλήθηκε σε γιγαντοθόνη, μαζί με άλλες γνωστές προσωπικότητες, όπως ο πάπας Βενέδικτος, ο Χόσνι Μουμπάρακ και ο Αδόλφος Χίτλερ. Το βίντεο κλιπ συνόδευε το τραγούδι «Nobody knows me» («Κανένας δεν με γνωρίζει») και το ακροδεξιό Εθνικό Μέτωπο (το κόμμα της δηλαδή) ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει αγωγή εναντίον της Μαντόνα.

Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο βγήκε από τα ρούχα της η Λεπέν, βέβαια, είναι το γεγονός ότι η τραγουδίστρια όχι μόνο αγνόησε επιδεικτικά τις προηγούμενες απειλές της για αντίστοιχη προβολή της φωτογραφίας σε συναυλία της στο Τελ Αβίβ τον Μάιο αλλά τόλμησε να την εμφανίσει και επί γαλλικού εδάφους.

Ο εκπρόσωπος του Μετώπου, Φλοριάν Φιλιπό, δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό BFM ότι το κόμμα θα καταθέσει αγωγή για προσβολή προσωπικότητας την επόμενη εβδομάδα σε δικαστήριο της Μπομπινί, κοντά στο στάδιο Stade de France.

«Δεν μπορούμε να δεχτούμε τα πάντα στο όνομα της διασκέδασης, του να κάνεις τον κόσμο να μιλάει για σένα ή να βγάλεις μερικά χρήματα», είπε κατηγορώντας την Μαντόνα ότι «προσπαθεί να προσελκύσει κόσμο στις συναυλίες της»…

Δείτε τι έγινε στο στάδιο όταν προβλήθηκε η επίμαχη φωτογραφία με το ναζιστικό σύμβολο στο μέτωπο της Λεπέν:

Keywords
Τυχαία Θέματα