Η «μαύρη πέτρα» της Κουτσελίνη και η πρωτιά της Καραβάτου για μία ακόμα φορά

Την πρώτη εκπομπή χωρίς τη Ζήνα Κουτσελίνη έκανε το Σάββατο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία αναφέρθηκε στα γεγονότα και μέσα από την εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου». Η ξανθιά παρουσιάστρια προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα αλλά από όσο φάνηκε το κοινό ούτε την πίστεψε ούτε την προτίμησε.

Οι τηλεθεατές προτίμησαν το κανάλι Ε και την Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη που έδωσαν ρεσιτάλ με μία απολαυστική συνέντευξη με τον Κώστα Βουτσά. Έτσι η εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» έμεινε στην κορυφή της τηλεθέασης συγκεντρώνοντας στο γενικό σύνολο

16,5% και 17,8% στο δυναμικό κοινό. Το «Σπίτι μου σπιτάκι μου», με τη Φωτεινή Γεωργαντά και την Χριστίνα Παππά να δίνουν το παρών στην πρωινή παρέα, έμεινε στη δεύτερη θέση συγκεντρώνοντας το 11,1% στο γενικό σύνολο και 14% στις ηλικίες 15 - 44.

Μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι ιθύνοντες του Alpha είναι εμφανώς προβληματισμένοι για τα νούμερα της Κωνσταντίνας που δεν καταφέρνει να πάρει κεφάλι ούτε στο δυναμικό κοινό πια.

Εμείς πάντως να πούμε, ως τηλεθεατές και μόνο, ότι η εκπομπή δεν έχει δείξει καλυτέρευση ούτε στο ελάχιστο με την ομάδα να μην έχει δέσει ακόμα και την κεντρική παρουσιάστρια να προσπαθεί να σπάσει τον πάγο με νευρικά χαμόγελα και καθόλου πετυχημένες ατάκες.

The post Η «μαύρη πέτρα» της Κουτσελίνη και η πρωτιά της Καραβάτου για μία ακόμα φορά appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα