Η Μέριλιν γυμνή στο κρεβάτι…

11:02 3/7/2012 - Πηγή: KoolNews

«Ήμουν 27 ετών. Μόνος με τη Μέριλιν, τυλιγμένη σε ένα σατέν σεντόνι. Μπορείς να φανταστείς πώς ένιωσα;» Ο Ντάγκλας Κέρκλαντ θυμάται την βραδιά του με το απόλυτο σύμβολο του σεξ, και κλαίει, 50 χρόνια μετά τον θάνατό της. 

«Όταν ο διευθυντής μου με έστειλε να φωτογραφήσω την Μέριλιν Μονρόε για το εορταστικό τεύχος των 25 χρόνων κυκλοφορίας του περιοδικού Look ήθελα να στήσουμε ένα σέξι σκηνικό. Ντρεπόμουν να της το προτείνω, όμως. Ήμουν 27 και ένιωθα 16. Το κατάλαβε. ‘Ξέρω τι θα πρέπει να κάνουμε’, μου είπε. Χρειαζόμαστε ένα κρεβάτι και λευκά μεταξωτά σεντόνια. Θα πρέπει να είναι μεταξωτά γιατί εγώ θα είμαι εντελώς γυμνή’, μου είπε και πάγωσα», ομολογεί ο 75χρονος σήμερα Ντάγκας Κέρλαντ, αναπολώντας εκείνη την τελευταία του συνάντηση με τη θρυλική σεξοβόμβα του Χόλυγουντ.

«Την επόμενη μέρα που ξεκινήσαμε την φωτογράφηση η ατμόσφαιρα άρχισε να θερμαίνεται επικίνδυνα», λέει για το πρωινό που πέρασε στο μικρό διαμέρισμα που είχε κλείσει το περιοδικό για τη φωτογράφηση.

«Μία ώρα μετά την πρώτη λήψη, η Μέριλιν διέταξε να βγουν όλοι από το δωμάτιο και να μας αφήσουν μόνος. Τρελάθηκα. Δεν πίστευα αυτό που μου συνέβαινε. Το δωμάτιο πήρε φωτιά. Και δεν έφταιγαν οι πόζες της Μέριλιν. Ηταν η Μέριλιν η ίδια! Δεν της έλεγα πάρε αυτή την πόζα ή κοίτα τον φακό… Απλώς την ενθάρρυνα να συνεχίσει καθώς παθιαζόταν όλο και περισσότερο», θυμάται ο φωτογράφος καθώς πλησιάζει η 50ή επέτειος από τον θάνατο της πιο σέξι γυναίκας του Χόλυγουντ (5/8).

«Μόλις τελειώσαμε ξάπολωσα στο πάτωμα, δίπλα της, κι αρχίσαμε να λέμε ιστορίες για τη ζωή μας. Κατάλαβα ότι όσο κι αν είχε ταξιδέψει, όσα σπίτια κι αν είχε αλλάξει, το καταφύγιό της δεν το είχε βρει πουθενά», καταλήγει ο Ντάγκλας Κέρκλαντ ο οποίος έμεινε κλεισμένος σε εκείνο το δωμάτιο με τη Μέριλιν Μονρόε 16 συνεχόμενες ώρες. Κι ενδεχομένως μια ολόκληρη ζωή.

Keywords
Τυχαία Θέματα