Η Μισέλ Λεβίν έχει τα πιο ακαταμάχητα οπίσθια στο Μαϊάμι [εικόνες]

Εκεί στο Μαϊάμι περνούν πολύ ωραία όλο το χρόνο. Έχουν πάντα θερμοκρασίες πάνω από 20 βαθμούς και δεν χάνουν ευκαιρία για να πάνε μια βόλτα στην παραλία. Δεν μπαίνουν απαραίτητα στη θάλασσα, αλλά την ηλιοθεραπεία τους την κάνουν. Και το κακό είναι ότι όπου και να κοιτάξεις θα δεις απίστευτες κορμάρες και γυναίκες που φορούν ή μπραζίλιαν ή στρινγκ.

Η Μισέλ Λεβίν είναι μία από τις συχνές παρουσίες στις ακτές του Μαϊάμι και κυκλοφορεί είτε μόνη της είτε με άλλες κυρίες της ίδιας συνωμοταξίας. Κοινώς, γυμνάστριες με κορμιά τούμπανα και αναστατώνουν τους λουόμενους. Βασικά μόνο όσους δεν τις έχουν ξαναδεί.

Η Μισέλ όμως μπορεί κάθε φορά να σε κάνει να την κοιτάς επί ώρες. Έχει και μια σταθερή μανιέρα μόλις φτάνει στην ξαπλώστρα. Βγάζει το σορτσάκι της σκύβοντας με τρόπου που λες «δεν μπορεί το κάνει επίτηδες» και ξαπλώνει έτσι που τα οπίσθια της να παίρνουν την άνοδο.

Μιλάμε για την κοπέλα με τα πιο γυμνασμένα οπίσθια της περιοχής, με αγαπημένες φακίδες στο εξίσου γυμνασμένο στήθος της και κοιλιακούς πέτρα. Εντάξει, δεν είναι ο τύπος της γυναίκας που φαντάζεσαι, αλλά τέτοια πίσω κίνηση δεν χάλασε ποτέ κανένα!

1 από 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Η Μισέλ Λεβίν έχει τα πιο ακαταμάχητα οπίσθια στο Μαϊάμι [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα