Η Νικόλ Κίντμαν είναι σε υπέροχη φόρμα και διαφημίζει βιταμίνες [βίντεο]

11:30 3/5/2013 - Πηγή: KoolNews

Μπορεί η Νικόλ Κίντμαν να συλλέγει εκατομμύρια δολάρια από εμφανίσεις της στη μεγάλη οθόνη, αλλά το ίδιο συμβαίνει όταν αποφασίζει να διαφημίσει προϊόντα.

Η διάσημη ηθοποιός εμφανίζεται ως το κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας της Swisse, εταιρίας που εδρεύει στη Μελβούρνη και εμπορεύεται βιταμίνες.

Η 45χρονη σταρ του Χόλιγουντ, εμφανίζεται στο βίντεο χορεύοντας στη φύση με ένα ευδιάθετο και παιχνιδιάρικο χαρακτήρα, δείχνοντας την ζωντάνια και την ευεξία που προσφέρει το προϊόν.

Φορώντας

μπότες και κοντό σορτς, η Κιντμαν δείχνει εκθαμβωτική και σε απίστευτη φόρμα, ακόμη και αν είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών.

«Αποφάσισα να συνεργαστώ με τη Swisse για να τονίσω στον κόσμο πόσο σημαντικό είναι να προσέχει τη διατροφή του. Μ’ αρέσει να είμαι υγιής και σε φόρμα και φυσικά να στηρίζω επιχειρήσεις από την γενέτειρα μου την Αυστραλία. Είμαι περήφανη που είμαι Αυστραλέζα», δήλωσε η σταρ.

Τέλος, σύμφωνα με τη Chicago Tribune, η Κίντμαν αναμένεται να βοηθήσει πολύ την εταιρία να αναπτυχθεί στην Αμερική, καθότι έχει θέσει στόχο να αγγίξει τα 50 εκατομμύρια δολάρια από τις πωλήσεις, ενώ υπολογίζεται ότι μέχρι το 2015 μπορεί να βγάλει συνολικά 500 εκατομμύρια δολάρια.

Και η αμοιβή της σταρ, σίγουρα δεν θα είναι μικρή.

Keywords
Τυχαία Θέματα