Η Παναγιώτα Βλαντή στην πιο σέξι εκδοχή της – Φωτογραφίζεται με το μπούστο σε πρώτο πλάνο! [εικόνα]

Η Παναγιώτα Βλαντή είναι σίγουρα μία από τις πιο όμορφες και κομψές παρουσίες του ελληνικού θεάτρου και της τηλεόρασης. Πάντα γλυκιά και εντυπωσιακή, η αγαπημένη ηθοποιός καταφέρνει να εντυπωσιάσει παρότι η σέξι πλευρά της είναι κάτι το οποίο η ίδια προσπαθεί να κρατήσει μακριά από τις κάμερες.

Αν εξαιρέσουμε την εμφάνισή της ως πανούργα Σιλβή στα «Μαύρα Μεσάνυχτα» του Πάνου Κοκκινόπουλου, η Παναγιώτα μας έχει συνηθίσει σε πιο «συντηρητικές» εμφανίσεις γι’ αυτό και η τελευταία της φωτογραφία στα social media μας άφησε άφωνους.

Η ίδια φωτογραφήθηκε στο πλευρό του Γιάννη Μαρκετάκη, ο οποίος έχει αναλάβει το μακιγιάζ της στην παράσταση «Το κενό αυτοπροσώπως», τη νέα κωμωδία του Άκη Δήμου, όπου συμπρωταγωνιστεί με τον Δάνη Κατρανίδη. Οι δύο συνεργάτες πόζαραν στο φακό, με την πάντα χαμογελαστή Παναγιώτα να κλέβει τις εντυπώσεις με σούπερ σέξι και άκρως αποκαλυπτικό κόκκινο φόρεμά της που άφηνε ακάλυπτο το μπούστο της. Τη φωτογραφία ανέβασε ο Γιάννης στους προσωπικούς του λογαριασμούς σε Instagram και Facebook.

Φυσικά, η ηθοποιός καταφέρνει να παραμένει πάντα κομψή σε κάθε της εμφάνιση αποκαλυπτική ή μη.

Μήπως να παραδειγματιστούν οι συνάδελφοί της;

Δείτε τη φωτογραφία στο ToraTora.gr

The post Η Παναγιώτα Βλαντή στην πιο σέξι εκδοχή της – Φωτογραφίζεται με το μπούστο σε πρώτο πλάνο! [εικόνα] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα