Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ζει…

Δάκρυα στα μάτια όσων την αγάπησαν φέρνουν οι εικόνες με το γαλάζιο μαγιό από τις τελευταίες της διακοπές, τον Αύγουστο του 1997. Η ομοιότητα της Ναόμι Γουότς –που την υποδύεται- είναι ανατριχιαστική.

Είναι μια από τις πιο χαρακτηριστικές φωτογραφίες της πριγκίπισσας Νταϊάνα τόσο γιατί ήταν σπάνιο να την απαθανατίσουν οι παπαράτσι με μαγιό αλλά κυρίως επειδή ήταν μία από τις τελευταίες ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της.

Με το ίδιο γαλάζιο μαγιό που η Νταϊάνα απολάμβανε τον ήλιο στο πολυτελές σκάφος Jonikal, ανοιχτά του Πόρτοφινο, και με συντροφιά τον αγαπημένο της Ντόντι Αλ Φαϊέντ,

εμφανίζεται τώρα η Ναόμι Γουότς σαν πρωταγωνίστρια της ταινίας για τη ζωή της πριγκίπισσας.

Η ηθοποιός έκανε τα γυρίσματα για τις ξέγνοιαστες ημέρες που πέρασε η Νταϊάνα τον Αύγουστο του 1997 στην Ιταλία, μία μόλις εβδομάδα πριν το τραγικό τροχαίο στο Παρίσι όπου άφησε την τελευταία της πνοή μαζί με τον σύντροφό της (31/8/1997).

Λίγες μέρες νωρίτερα έγιναν και τα γυρίσματα της Γουότς με τον Κας Άνβαρ ο οποίος υποδύεται τον Αιγύπτιο μεγαλοεπιχειρηματία Ντόντι Αλ Φαγιέντ.

Η ταινία «Diana» θα παρουσιάσει τα τελευταία δύο χρόνια της ζωής της πριγκίπισσας και εστιάζει στη σχέση της τόσο με τον καρδιοχειρούργο Χάσνατ Καν όσο και με τον Ντόντι Αλ Φαγιέντ. Σε αντίθεση με όσα είχαν νωρίτερα ακουστεί, στην ταινία θα συμπεριληφθεί η σκηνή του θανάτου της Νταϊάνα μετά την πρόσκρουση της λιμουζίνας όπου επέβαινε με τον σύντροφό της, σε μπάρες τούνελ της γέφυρας Άλμα στο κέντρο του Παρισιού.

Η Νταϊάνα ήταν τότε 36 ετών. Σύμφωνα με την κατάθεση αστυνομικού που έφτασε πρώτος στον τόπο του δυστυχήματος, Σεμπαστιάν Ντορζέ, «το κεφάλι της Νταιάνα ήταν γερμένο και βρισκόταν ανάμεσα στα δύο μπροστινά καθίσματα και έβλεπε καθαρά το σύντροφό της μπροστά της τη στιγμή που άφηνε την τελευταία του πνοή. Όταν άνοιξε τα μάτια της, μετακίνησε λίγο το βλέμμα της και προσπάθησε να μου μιλήσει στα αγγλικά. Νομίζω ότι προσπάθησε να πιάσει το στομάχι της προφανώς γιατί πονούσε. Φαινόταν ότι πονούσε παντού. Ψιθύρισε «Ω Θεέ μου»…

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο σύντροφος της πριγκίπισσας και ο οδηγός του αυτοκινήτου τους, Χένρι Πολ, σκοτώθηκαν επί τόπου ενώ η Νταϊάνα πέθανε μετά από τη μεταφορά της στα επείγοντα περιστατικά νοσοκομείου της γαλλικής πρωτεύουσας.

Keywords
Τυχαία Θέματα