Η πρώην του Τσάρλι Σιν καταστρώνει σχέδιο για να κερδίσει μηνιαία διατροφή

Η υπερασπιστική γραμμή του Τσάρλι Σιν εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στο δικαστήριο σημειώνοντας στην έκθεση που κατέθεσε ότι η πρώην του διάσημου ηθοποιού, Μπρουκ Μίλερ, χρησιμοποίησε ένα χονδροειδές τέχνασμα για να κάνει τον αδελφό της, θεματοφύλακα των παιδιών τους, ώστε να μπορεί να πάρει ακόμα στα χέρια της τις επιταγές που δίνει ο Τσάρλι για τα παιδιά.

Η Μπρουκ, όπως είχε επικαλεστεί σε προηγούμενο δημοσίευμά το ΤΜΖ, δίνει σκληρή μάχη για να κρατήσει μακριά από τη Ντενίζ Ρίτσαρντς (σύζυγος του Τσάρλι από το 2002 έως το 2006), τα 4χρονα δίδυμα, τον Μπομπ και

τον Μαξ, ενώ προσπαθεί να τα πάρει μαζί της στο Betty Ford Center. Μάλιστα έχει βάλει εκπρόσωπο τον αδελφό της για να χειριστεί την υπόθεση μέχρι να είναι και πάλι νηφάλια.

Ο Τσάρλι Σιν πιστεύει ότι η Μπρουκ έχει αρχίσει να καταστρώνει το πανούργο της πλάνο. Ισχυρίζεται, λοιπόν, ότι με αυτό που επικαλείται θα εξακολουθεί να έχει πρόσβαση στη μηνιαία επιταγή για την υποστήριξη των παιδιών του Τσάρλι (55 χιλιάδες δολάρια), αν δηλαδή ο αδερφός της φροντίζει τα παιδιά και γι ‘αυτό θέλει η Ντενίζ να φύγει από το «πεδίο δράσης».

Σύμφωνα με πηγές που συνδέονται με την υπόθεση η Ντενίζ έχει ήδη δώσει γραπτές αποδείξεις – με τη μορφή μηνυμάτων SMS – στην οποία η Μπρουκ καθιστά σαφές ότι θέλει και χρειάζεται αυτές τις μηνιαίες επιταγές.

Επίσης πηγές μίλησαν στο ΤΜΖ αναφέροντας ότι ο Τσάρλι θέλει η Ντενίζ να κρατήσει τα δίδυμα μέχρι η Μπρουκ να είναι νηφάλια και σε θέση να αποδείξει ότι θα παραμείνει έτσι. Μόνο τότε τα χρήματα από τη Ντενίζ -που τα δικαιούται απόλυτα για τις προσπάθειες που καταβάλει- θα περάσουν στα χέρια της Μπρουκ. Πράγμα δύσκολο με τα μέχρι στιγμής δείγματα της Μπρουκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα