Η πρώτη ανάρτηση του Πέτρου Κωστόπουλου για το ToraTora.gr – «Θύμα» του ο Μάρκος Σεφερλής

Την πρώτη του ανάρτηση σχετική με την νέα lifestyle ιστοσελίδα του, ToraTora.gr, έκανε ο Πέτρος Κωστόπουλος στο Instagram.

Το «λανσάρισμα» της νέας ιστοσελίδας θα γίνει στις 15 Σεπτεμβρίου στις 12:00 και αναμένεται με πολλές εκπλήξεις. Η νέα ιστοσελίδα θα είναι «γεμάτη» άποψη καταγράφοντας όλα όσα

συμβαίνουν στην ελληνική και ξένη showbiz (χωρίς τις δευτεράτζες όπως λέει ο ίδιος) και όχι μόνο. Στο ToraTora.gr, θα βρίσκουμε, ό,τι συμβαίνει, θέματα για City Life, ταξίδια, φαγητό, έξοδο και στιλ. [Δείτε το τρέιλερ ΕΔΩ]

Η κριτική διάθεση που θα έχει το ToraTora.gr φαίνεται και από την πρώτη σχετική ανάρτηση που έκανε ο Πέτρος Κωστόπουλος στο Instagram, «ανεβάζοντας» screenshot ενός από τα άρθρα που θα δημοσιευθούν στις 15 Σεπτεμβρίου. Το άρθρο έχει τίτλο: «Μάρκος Σεφερλής: Όταν το Δελφινάριο μας δίνει μαθήματα νέας δημοσιογραφίας! Εδώ γελάμε;», και προφανώς αναφέρεται στις πολλές συνεντεύξεις που έχει δώσει ο ηθοποιός, στις οποίες μιλάει για τον τρόπο που γίνονται οι συνεντεύξεις στην Ελλάδα.

Συνεντεύξεις που θα κάνει και ο ίδιος στην νέα του εκπομπή στην πρωινή ζώνη του MEGA...

The post Η πρώτη ανάρτηση του Πέτρου Κωστόπουλου για το ToraTora.gr – «Θύμα» του ο Μάρκος Σεφερλής appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα