Η πρώτη φωτογραφία του Saint West αποτελεί γεγονός – Δείτε τον γιο της Κιμ και του Kάνιε [εικόνα]

Ο Saint West έχει κλέψει την καρδιά των χρηστών του διαδικτύου πριν καν προλάβει να ψελλίσει τις πρώτες του λέξεις.

Ο νεογέννητος γιος της Kim Kardashian και του Kanye West που φιγουράρει στο Facebook από το βράδυ της Παρασκευής, κατάφερε να κερδίσει εκατομμύρια likes και να γίνει viral σε λίγες μόλις ώρες. Η μαμά Kim

αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να παρουσιάσει το νέο μέλος της οικογένειάς της στο κοινό της, μιας και έχει συνηθίσει να μην κρατά κανενός είδους «μυστικό» από τους followers της.

Πρόκειται για την πρώτη φωτογραφία του μικρού Saint που δημοσιεύει η Kim, μιας και σε όλες τις προηγούμενες είτε δεν φαινόταν το πρόσωπό του, είτε ο 3 μηνών μπέμπης κοιμόταν! Το πρώτο στιγμιότυπο που ανέβασε στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media απεικόνιζε το μικρό Saint να κοιμάται με τα χεράκια του σηκωμένα ψηλά, προτού συμπληρώσει ένα μήνα από τη γέννησή του.

«Είσαι ο ήλιος στο πρωινό μου, μωρό μου», έγραψε η Kardashian ως λεζάντα στη φωτογραφία και όπως ήταν φυσικό τα σχόλια ήταν πολλά!

Σα να της μοιάζει λίγο, δε νομίζετε;

Πηγή: ToraTora.gr

The post Η πρώτη φωτογραφία του Saint West αποτελεί γεγονός – Δείτε τον γιο της Κιμ και του Kάνιε [εικόνα] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα