Η πρώτη ταινία πορνό με τα «έξυπνα γυαλιά» της Google – Η πιο ζωντανή «παράσταση» [βίντεο]

Όταν η Google έκανε πράξη τα ειδικά γυαλιά της που παρέχουν στον χρήστη μια εικόνα υψηλής ανάλυσης αντίστοιχη με παρακολούθηση τηλεόρασης 25’’ από απόσταση 2,5 μέτρων οι εταιρείες παραγωγής ταινιών σεξουαλικού περιεχομένου «έτριβαν τα χέρια τους».

Παρά το γεγονός λοιπόν ότι η Google απαγόρευσε σε τέτοιου είδους εταιρείες να χρησιμοποιούν την εφαρμογή Google Glass, η εταιρία Mikandi προχώρησε στην παραγωγή ταινίας πορνό χρησιμοποιώντας τα «έξυπνα γυαλιά». Οι πρωταγωνιστές είναι οι γνωστοί στην βιομηχανία του πορνό Bryan Matthew Sevilla γνωστός με το ψευδώνυμο James Deen και η 27χρονη Andy San Dimas.

Η κυκλοφορία του τρέιλερ της ταινίας έφερε ενθουσιώδους υποδοχής από τους λάτρεις της τεχνολογίας ενώ η υπεύθυνη της εταιρείας παραγωγής ανέφερε ότι «είναι μια εμπειρία που μπορεί να σε μεταφέρει σε άλλο τόπο και χρόνο».

Το φανταζόμαστε, καθώς η ανάλυση των γυαλιών είναι τόσο υψηλού επιπέδου που μπορεί να δει τα πάντα «πεντακάθαρα».

Σημαντικό δε είναι ότι τα γυαλιά της Google είναι συμβατά με κάθε Android smartphone με λειτουργικό σύστημα Android Ice Cream Sandwich 4.0.3 και άνω καθώς και με την εφαρμογή MyGlass που αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμη στο Google Play κάτι που δίνει την δυνατότητα στους λάτρεις να «ζουν έντονα» μέσα από τις ταινίες αυτές οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και όπου κι’ αν βρίσκονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα