Η Ρίβα Στίνκαμπ φοβόταν τον Πιστόριους και είχε προβλέψει τον θάνατό της [βίντεο]

15:43 3/6/2013 - Πηγή: KoolNews

Το γεγονός ότι τσακώνονταν συνέχεια, λίγες εβδομάδες πριν τη δολοφονία της, καθώς και πως φοβόταν να είναι κοντά στον Όσκαρ Πιστόριους, εκμυστηρεύθηκε η Ρίβα Στίνκαμπ στη μητέρα της, όπως η ίδια αναφέρει σε ένα νέο ντοκιμαντέρ, βασισμένο στην τραγική ιστορία του διάσημου ζευγαριού.

Οι γονείς του αδικοχαμένου

μοντέλου μιλούν μπροστά στην κάμερα, σε ένα ντοκιμαντέρ που πρόκειται να προβληθεί απόψε, μία ημέρα πριν ο Πιστόριους σταθεί και πάλι στο εδώλιο του κατηγορουμένου, για τη δολοφονία της συντρόφου του.

Οι γονείς της Στίνκαμπ αποκαλύπτουν ακόμα μια ανατριχιαστική ζωγραφιά που είχε φτιάξει η κόρη τους, όταν ήταν έφηβη, στην οποία απεικονίζεται ένας άγγελος, ένας άνθρωπος με όπλο, και μία σκάλα που οδηγεί στον παράδεισο. Μιλώντας για τη ζωγραφιά, η μητέρα της Ρίβα τονίζει ότι πρόκειται για «προφητεία» του τρόπου με τον οποίο η κόρη της θα έφευγε από τη ζωή.

Ο 26χρονος Νοτιοαφρικανός Παραολυμπιονίκης κατηγορείται για την προμελετημένη δολοφονία της 29χρονης πρώην συντρόφου του, ωστόσο ισχυρίζεται πως δεν ήθελε να την σκοτώσει, και πως την πέρασε για διαρρήκτη.

Ενθυμούμενη ένα τηλεφώνημα της Ρίβα, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με τον Πιστόριους, η μητέρα της ισχυρίζεται: «Με πήρε και ήταν απίστευτα τρομαγμένη, επειδή ο Όσκαρ οδηγούσε γρήγορα. Της είπα να μου δώσει τον Όσκαρ στο τηλέφωνο, και όταν του μίλησα, του είπα: “Αν κάνεις κάποιο κακό στην κόρη μου θα σε τελειώσω!”. Δεν εννοούσε ότι θα τον σκοτώσω, απλά σας λέω ότι αυτό του είπα. Όταν ξαναμιλήσαμε με τη Ρίβα, μου είπε πως ο Όσκαρ είχε σταματήσει να τρέχει με το που έκλεισε το τηλέφωνο».

Η κυρία Στίνκαμπ πρόσθεσε: «Περίπου μία εβδομάδα αργότερα, μιλούσαμε στο τηλέφωνο και τη ρώησα πως πάνε τα πράγματα με τον Όσκαρ. Μου είπε ότι τσακώνονταν συνέχεια. Υπέθεσα ότι πρόκειται για την καθιερωμένη περίοδο στη σχέση μεταξύ ενός ζευγαριού. Ξέρετε, όταν υπάρχουν συνέχεια φωνές, ζήλιες και τσακωμοί. Δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ το τί θα ακολουθούσε».

Keywords
Τυχαία Θέματα