Η Σαϊεντολογία σκότωσε το παιδί μου [βίντεο]

16:16 7/7/2012 - Πηγή: KoolNews

Απίστευτη καταγγελία από την πρώην σύζυγο του προέδρου της Σαϊεντολογίας. «Μου είπαν πως ο γιος μου πέθανε αλλά δεν με αφήνουν να δω το σώμα του. Μετά το διαζύγιο το παιδί έκοψε κάθε επικοινωνία μαζί μου και ζούσε στην εκκλησία τους»…

Η Κάρεν ντε λα Καριέρε είναι μια δυστυχισμένη γυναίκα. Όταν παντρευόταν βέβαια τον Χέμπερ Τζεντζχ νόμιζε πως η ζωή της θα ήταν στρωμμένη ροδοπέταλα, θα έκανε μια όμορφη οικογένεια και θα ζούσε στα πλούτη. Είκοσι επτά χρόνια πριν έφερε στον κόσμο το αγοράκι τους και πραγματικά νόμισε ότι η ζωή ήταν και θα είναι για πάντα ωραία. Η αναρρίχηση του συζύγου της

στη προεδρία της Σαϊεντολογίας γέμισε το παραμύθι της κακούς λύκους και επικίνδυνους δράκους. Το 2010 πήρε διαζύγιο για να γλιτώσει από τα νύχια της Σέκτας. Από τότε δεν είδε ποτέ ξανά το παιδί της. Ο νεαρός Αλεξάντερ επέλεξε την οργάνωση από την μητέρα του. Πριν λίγες μέρες έμαθε πως το παιδί της είναι νεκρό. Και δεν ήταν αυτό το τελευταίο χαστούκι.

«Δεν μου είπε κανείς ότι το παιδί μου πέθανε. Έμαθα από τρίτους ότι ο Αλεξάντερ πηγε για πεζοπορία στη San Fernando Valley και επέστρεψε στη βάση της Σαϊεντολογίας όπου ζούσε, με έντονο πυρετό. Την επόμενη μέρα κρύωνε αφόρητα και λίγες ώρες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή. Το νεκρό σώμα του παιδιού μου έμεινε πολλές μέρες στο νεκροτομείο αλλά κανείς δεν με ενημέρωσε γιατί είμαι «άτομο υπό περιορισμό»… Δεν μπορώ να δω τον νεκρό γιο μου», δήλωσε η τραγική μητέρα στην εφημερίδα Voice.

Με τον όρο «άτομο υπό περιορισμό» οι Σαϊεντολόγοι αναφέρονται στους πιστούς της εκκλησίας τους που λιποτάκτησαν. Κόβουν κάθε γέφυρα επικοινωνίας των υπόλοιπων μελών τους με τους «κακούς πιστούς» ακόμη και αν τα μέλη αυτά έχουν συγγενική σχέση μεταξύ τους.

Ο γιος της Κάρεν είχε μυηθεί στη Σαϊεντολογία από τους γονείς του και όταν η μητέρα του αποστάτησε εκείνος προτίμησε να μην την ξαναδεί ποτέ παρά να φύγει από τις εγκαταστάσεις της βάσης στη Χέμετ της Καλιφόρνιας.

«Μην μου τηλεφωνήσεις ποτέ. Μην μου στείλεις ποτέ email. Μέχρι να έρθεις στα συγκαλά σου, δεν μπορούμε να έχουμε καμία επικοινωνία. Μέχρι να συνέλθεις θα είμαστε εντελώς αποκομμένοι», είχε πει τότε ο γιος στη μητέρα του. «Για δύο χρόνια δεν μιλούσαμε, δεν βλεπόμασταν, δεν μάθαινα τίποτε για εκείνον. Και τώρα είναι νεκρός», λέει η Κάρεν ντε λα Καριέρε για την οποία είναι αδύνατο να επικοινωνήσει με τον πρώην σύζυγό της και πατέρα του παιδιού.

Ο Χέμπερ Τζεντζχ σαν πρόεδρος της σέκτας ζει αποκλεισμένος στη βάση και δεν τον έχει δει κανείς μετά το 2004, όπως συμβαίνει με πολλά υψηλόβαθμα στελέχη (και τις οικογένειές τους).

Μυημένη στη Σαϊεντολογία είναι φυσικά και η νύφη της κυρίας ντε λα Καριέρα η οποία αρνείται επίσης πεισματικά στην μητέρα του Αλεξάντερ να δει το νεκρό παιδί της και να το αποχαιρετίσει. Η Άντρεα –όπως είναι το όνομα της συζύγου του άτυχου νέου- έγινε έξω φρενών όταν η μητέρα πάνω στην απόγνωσή της ζήτησε από κάποιον κοινό φίλο να της παραδώσει ένα γράμμα στο οποίο την παρακαλούσε να την αφήσει να δει τον Αλεξάντερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα