Η Σαϊεντολογία τον τρέλανε τελείως τον Τομ Κρουζ

Τον έπεισαν ότι έχει τηλεκινητικές και τηλεπαθητικές δυνάμεις! «Μία ακόμη δύναμή του είναι να ελέγχει τη συμπεριφορά και τη σκέψη των άλλων».  Εκτός της γυναίκας του προφανώς.Βροχή πληροφοριών γύρω από τη σχέση του Τομ Κρουζ με την Εκκλησία της Σαϊεντολογίας πέφτει στα media όλου του κόσμου από την ημέρα που η Κέιτι Χολμς άφησε να εννοηθεί πως του ζητά διαζύγιο επειδή φοβάται μήπως της αρπάξει το παιδί τους για να το στρατολογήσει.

Η

πιο περίεργη ωστόσο ιστορία από όσες δημοσιεύτηκαν τις τελευταίες ημέρες είναι η σημερινή. Ο 50χρονος ηθοποιός, λοιπόν, φέρεται να έχει πειστεί από τους επικεφαλής της Σέκτας ότι διαθέτει ισχυρές τηλεκινητικές και τηλεπαθητικές δυνάμεις! Σε ανύποπτο χρόνο μάλιστα, το 2006, έρευνα του Rolling Stone είχε αποκαλύψει ότι ο Τομ Κρουζ έπειτα από 30 χρόνια διαφωτισμού έφτασε στο υψηλό αξίωμα του «Operating Thetan» ή απλά «OT».

Σύμφωνα με τους Σαϊεντολόγους «ο Θήταν χρησιμοποιεί τη διάνοιά του ως ένα σύστημα ελέγχου ανάμεσα στον εαυτό του και στο φυσικό σύμπαν. Η διάνοια δεν είναι ο εγκέφαλος. Ο εγκέφαλος είναι μέρος του σώματος και δεν καθορίζει την ευφυΐα. Είναι, απλώς, ένας αγωγός, ο οποίος, όπως το τηλεφωνικό σύρμα, μεταφέρει μηνύματα. H διάνοια συσσωρεύει καταγραφές σκέψεων, συμπερασμάτων, παρατηρήσεων και αισθήσεων ενός Θήταν σε όλη τη διάρκεια της ύπαρξής του. Ο Θήταν χρησιμοποιεί τη διάνοιά του για να χειρίζεται τη ζωή και το φυσικό σύμπαν. H εξωτερίκευση του Θήταν αποτελεί την εκπλήρωση των στόχων που οραματίστηκαν ο πνευματισμός, ο μυστικισμός και άλλες παρόμοιες θεωρίες, οι οποίες είναι αμφίβολο αν πέτυχαν ποτέ αυτούς τους στόχους».

Η δημοσιογράφος που υπογράφει τη σχετική έρευνα, Τζάνετ Ρέιτμαν, εξηγεί ότι οι OTs έχουν απόλυτο έλεγχο στον εαυτό τους και στο περιβάλλον: «Μπορούν να μετακινήσουν άψυχα αντικείμενα με τη σκέψη τους, να βγαίνουν από το σώμα τους όποτε το επιθυμούν, να επικοινωνούν τηλεπαθητικά με άλλους χαρισματικούς ανθρώπους και να ελέγχουν τη συμπεριφορά ζώων και ανθρώπων. Θεωρούν ότι πλησιάζουν πολύ σε αυτό που λέμε ‘Θεός’».

Ο Τομ Κρουζ μάλιστα έχει φτάσει στο επίπεδο OT VII! Έπειτα από κατήχηση 30 χρόνων πλησίασε πια το σπάνιο αυτό επίπεδο διαφωτισμού που είναι γνωστό ως «Η Γέφυρα της Απόλυτης Ελευθερίας». Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο: «Στα υψηλότερα επίπεδα απελευθερώνονται, υποθετικά, από το σύμπαν σε σημείο που να μπορούν να ελέγχουν αυτό που οι Σαϊεντολόγοι αποκαλούν MEST: Ύλη, Ενέργεια, Διάστημα και Χρόνος (Matter, Energy, Space and Time)…».

Η Νάνσι Μένι, η οποία δούλεψε με πολλούς διάσημους κατά τη μύηση και διαμονή της στη βάση (Sea Organization) όπου αποκαλύπτει ότι ο Τομ Κρουζ πέρασε από πολυετή πλύση εγκεφάλου: «Γνωρίζω ανθρώπους που ανέλαβαν να τον κατηχήσουν και να τον ετοιμάσουν για τη μύηση. Τα πάντα ήταν ενορχηστρωμένα και προσανατολισμένα. Ο Τομ είχε τότε ένα πρόβλημα στην ανάγνωση και δεν τον άφηναν να κάνει μόνος του αλλά ήταν πάντα ένα ανώτερο στέλεχος παρών. Το επίπεδο της χειραγώγησης ήταν απίστευτο. Κάτι σαν ένα αληθινό Truman Show».

Ο Το

Keywords
Τυχαία Θέματα