Η σέξι απάντηση του plus size μοντέλου, Ίσκρα Λόρενς, σε όσους την χαρακτήρισαν «αγελάδα» [εικόνες]

Πόσο διαφορετικές μοιάζουν στα μάτια του κοινού οι γυναίκες που ξεφεύγουν από τα ανορεκτικά πρότυπα ομορφιάς και τολμούν να δείξουν το χυμώδες τους κορμί χωρίς ίχνος ανασφάλειας; Μάλλον αρκετά. Αυτό τουλάχιστον υποδεικνύει η «επίθεση» που δέχτηκε το plus size μοντέλο, Ίσκρα Λόρενς, την οποία χρήστης του Instagram αποκάλεσε «αγελάδα».

Πώς αντέδρασε όμως το 25χρονο μοντέλο που έγινε διάσημο διεθνώς όταν αρνήθηκε να χρησιμοποιήσει ψηφιακό ρετούς στις φωτογραφίες του; Η ίδια, αποφάσισε να εμφανιστεί για ακόμα μία φορά με τα εσώρουχα και να αποδείξει πόσο αστεία είναι όλα αυτά που λέγονται από τους κακεντρεχείς για τις χυμώδεις της καμπύλες.

«Αυτό είναι για όλους εκείνους που με έχουν αποκαλέσει αγελάδ», έγραψε ως λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία, στην οποία η ίδια ποζάρει με τα εσώρουχα ανάμεσα σε… σακουλάκια με πατατάκια καθώς ο χρήστης που την αποκάλεσε αγελάδα έγραψε πως σίγουρα το μοντέλο έχει καταναλώσει πολλά τέτοια.

Παράλληλα, ανέβασε και ένα βίντεο ποζάροντας με σηκωμένο το μεσαίο δάχτυλο του χεριού της τρώγοντας ένα παχυντικό σνακ.

Η Ίσκρα εωρείται αστέρι του Instagram και έχει δική της ιστοσελίδα με το όνομα RunwayRiot η οποία ασχολείται με θέματα μόδας, στιλ και ομορφιάς και απευθύνεται σε γυναίκες όλων των διαστάσεων. «Αποστολή μας είναι να υπηρετήσουμε μία κοινότητα γυναικών που δεν εκπροσωπείται επαρκώς, και συχνά λησμονείται. Τις γυναίκες με καμπύλες οι οποίες αξίζουν να έχουν τις ίδιες επιλογές στιλ με τις υπόλοιπες γυναίκες», γράφει χαρακτηριστικά.

Η ίδια πάντα ήθελε να προβάλει μία εικόνα θετική και ρεαλιστική: «Συνειδητοποίησα στα 18 μου ότι αντί να προσπαθώ να αλλάξω το κορμί μου για να προσαρμοστώ στα πρότυπα που θέλουν να μας επιβάλλουν θα προτιμούσα να προσπαθήσω να αλλάξω την βιομηχανία της μόδας.

Πώς σας φαίνεται ο τρόπος που αποστόμωσε τον αγενέστατο follower της και όλους εκείνους που την έχουν προσβάλλει κατά τον ίδιο τρόπο στο παρελθόν;

1 από 24 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Η σέξι απάντηση του plus size μοντέλου, Ίσκρα Λόρενς, σε όσους την χαρακτήρισαν «αγελάδα» [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα