Η Σκάρλετ «ανάβει» τον «Don Jon», του λέει «call me» και τον αφήνει στα κρύα του λουτρού!

Σε ένα νέο teaser για την ταινία «Don Jon», που παρουσιάστηκε στην μεγαλειώδη βραδιά των βραβείων VMA, η Σκάρλετ Γιόχανσον (ως Μπάρμπαρα) προσφέρει για μια ακόμη φορά ρεσιτάλ σέξι σκηνών, βασανίζοντας και με το παραπάνω τον Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ ( ως Τζον) που έκτος από τον πρωταγωνιστικό ρόλο, πραγματοποιεί και το σκηνοθετικό του ντεμπούτο.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ και τώρα και σκηνοθέτης, μας προετοιμάζει σε αυτό το σέξι κλιπάκι για τα παθήματα του «Don Jon» από την Μπάρμπαρα (Σκάρλετ), στην

ταινία που θα κάνει πρεμιέρα στις Νύχτες Πρεμιέρας.

Ο κεντρικός χαρακτήρας μπορεί να μην έχει συνηθίσει σε γυναικεία νάζια, αλλά η «τέλεια γυναίκα» του μαθαίνει ότι ο δρόμος για το κρεβάτι της περνάει από μια έξοδο με τους φίλους του, ένα δείπνο με την οικογένειά του και μια γνωριμία με τα αδέλφια της. Αυτό τουλάχιστον είναι το επιχείρημά της για να του κλείσει την πόρτα στα μούτρα με ένα ξερό «Call me» μετά από φιλιά και αγκαλιές που έχουν ανάψει τα αίματα.

Η σχέση τους θα προχωρήσει με άλματα, ο Τζον θα αλλάξει τους τρόπους του, θα γνωρίσει τους φίλους της, θα την γνωρίσει στους γονείς του, θα της πει «Σ΄αγαπώ». Ομως η Μπάρμπαρα θέλει κάτι ακόμη: Θέλει να πει αντίο στο πορνό, κι αυτό είναι σαν να λέει αντίο σε ένα κομμάτι του ίδιου του εαυτού του!

Η ταινία αναμένεται στις αμερικανικές αίθουσες στις 27 Σεπτεμβρίου και λίγο αργότερα και στην Ελλάδα από τη Seven.

Δείτε την ανάφτρα Σκάρλετ Γιόχανσον...

Keywords
Τυχαία Θέματα